Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!
    Adott a profilomban szereplő gép, hangkártya: SB X-Fi Fatal1ty PCI
    Teljes történet:
    gép ment, hangkártyával, minden baba. Táp meghibásodott - diagnosztika miatt teljes gép szétszed, új táp, összerak integrált hangkarival. 2 hónap múlva visszaraktam a hangkarit, a gépet nem érdekelte, biosban persze tiltottam az alaplapit, eszközkezelőben rejtett volt a PCI-os hangkártya, másik buszra tettem ezért nem látta. Teljes uninstall driverrel együtt, ezután látta már a gép, driver fel, minden jó pár napig.

    Ma reggel zenehallgatás közben egyszercsak lefagyott a gép, hangszóróból éles sípolás. Teljes lefagyás, se restart gombra, sem kikapcs gombra nem reagált a PC, a tápot kellett lekapcsolni. Táp bekapcs, gép indul, windows tölt de nem töltött be, win10-es kék képernyő fogadott. Párszor még újraindult, diagnosztizált a win10 és felajánlotta a rendszer visszaállítást az előző hibamentes állapotra, elfogadtam. Eredménye: törölte a hangkártya drivert. Jó, hangkártya drivert újra visszatettem, telepítés közben ismét lefagyott a gép... Ismét visszaállítottam és most meg vagyok lőve, nem tudom mi lehet a gond. Ez a szóban forgó driver, lap alján lévő XFI_SupportPack_4_0.exe-t tettem fel. Megpróbálok keresni más drivert is, de kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki hasonló történettel illetve mit lehet ilyenkor tenni?

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák