- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- Windows 10
- Microsoft Security Essentials & Windows Defender
- DIGI internet
- Aliexpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Router gondok
- JavaScript topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
...ugyanitt fél vese eladó.
-
joey04
titán
Remélem ez is valami kisebb teleppel szerelt, gyűrődéstől szenvedő, nem csúcskamerás hajtogatós lesz, mert akkor nem lesz nagy a csábítás.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Aztán 1-2 év és eljutunk oda hogy 1 millió lesz a belépő a csúcskategóriában.
-
Noukoum
veterán
válasz
aprokaroka87 #3 üzenetére
Ha az országon meg a forinton múlik nem kell hozzá annyi idő.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Szóljon már nekik valaki, hogy ez nem menő. Az árak csökkentése lenne menő.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
janeszgol
nagyúr
Ez már talán nem az általános iskolások, középiskolások és cégvezetők kedvence lesz.
-
-
LosBlancosRM
aktív tag
Samsung mintára inkább lebutítják a Pro és a sima modelleket, az alapvető fejlesztéseket meg bemutatják az Ultrában, mint világmegváló innováció.
[ Szerkesztve ]
Iphone 13 Pro Max , Samsung Galaxy Note 9
-
milkabrams
őstag
Milla fölött lesz, miközben bármiben ami nem forint, nem változik az ára...
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Hát gyerekek. Most komolyan! Hogy oda ne.....
Lesz limited 2,5 millcsiért?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hankock
tag
Nem vagyok érintett, ez már nem az én szintem.
De ha nagyon körbenézek...
Iphone 14 Pro Max 1 Tb. 929.990.-
Samsung Galaxy Z Fold 4 1 Tb. 944.990.-
Innen nem nagy lépés az 1 milla. -
SkyLine3000
addikt
Lassan majd azt kell eldönteni, hogy telefont, vagy autót vegyen az ember... Ez már nem nevetséges, hanem szánalmas, szomorú. Hál Isten, nem én vagyok az iphone és társai célközönsége...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
veterán
" és ha az évről-évre megfigyelhető áremelkedés marad"
Emlékeim szerint 999$-on nyitott az iPhone X lassan 6 éve, a 14 pro szintén 999$.
Áremelkedés szó helyett helyénvalóbb lenne a forint romlás. -
Végre
Először a külsőt nézem meg, de a belső sokkal fontosabb. (Takács István - kerékpárszerelő)
-
csibe1
addikt
Kellet, mint egy falat kenyér
"milyen vonalon hozhat a még exkluzívabb iPhone plusztudást"
Ezt elsőre pusztulásnak sikerült olvasni
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz
pècsimunkás #8 üzenetére
Az jó nagy marha volt anno is, nem ismerte az árfolyamot a szervpiacon
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
callmeakos
veterán
Ez amúgy nagyon is igaz. Az ismerősi és kollegális körömben is alsó hangon tudok mondani öt embert, aki 14 Pro Maxot vett mióta megjelent. Én meg állok itt nagy büszkén a 13 Minimmel mint valami utolsó mohikán
Persze, sosem jó ha valami csak drágább lesz, de az emberek nagy része impulzus vásárló. Ha kellő mennyiségű új "ficsört" tol a marketing az arcába, akkor is megveszi, ha nem telik rá, mert meg van indokolva a sok "újdonsággal" a nagy felár. Ezért is akkora fatális tévedés a 14 meg a 14 Max. Minek vegyen az ilyet az ember, ha kicsit drágábban már ott a Pro, ami egy másik liga.
All→M8
-
i400
senior tag
Remélem akkor a csúcs új default csengőhangot is kap [link]
-
forumpista
tag
Egesz olcso lesz, ki gondolta volna hogy ket kilo kenyer araert adnak majd egy iphonet
-
ledgeri
nagyúr
Majd ugyanúgy ejtik mint a többit, és lesz 500k egy kijelzőcsere, ha nem több...
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
-
Én már azt sem értem, hogy valakinek miért van szüksége egy félmillió pluszos telefonra...
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
slein
tag
iPhone Ultra GIGACHAD
-
Armagedown
őstag
Ez egy igazi pélónövesztő mobil lesz
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
adlersson
aktív tag
"a forrás szerint azonban még nem dőlt el, milyen vonalon hozhat a még exkluzívabb iPhone plusztudást" - Szoftveresen pl. egy előtelepített I am Rich app-pel.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
ledgeri
nagyúr
válasz
adlersson #29 üzenetére
És azt böngészve ez szól a háttérben
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
ledgeri
nagyúr
-
DigitXT
félisten
válasz
callmeakos #21 üzenetére
aki 14 Pro Maxot vett
És ki is fizették, vagy majd két évig köhögik a szolgáltatónak?akkor is megveszi, ha nem telik rá
Tehát nem. Ezeket már árulni se szabadna. Nyomorba dönti a
népet ez a villantási(?) kényszer. (És hitelből könnyen lehet.
Félreértés ne essék, biztos van olyan, aki kihasználja, sőt akár
még ki is fizeti érte a vételárat egyben, nem szarakodik, de az
már az a kategória, akire nem mondható, hogy "nem telik rá".) -
A gond,hogy ezt az árat a többi neves gyártó csúcsmodelljeik is megkapják majd.
Egymást múlják felül.
Gyorsan veszek egy 13-s Iphone-t,mert félő,hogy az nem lesz majd kapható.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Apple-t nem érdekli ezt. Rád se hallgat. Azt fogja mondani,hogy add neki oda az egyik karodat. Addig mig Japánban,USA-ban,Nyugaton kitudják majd perkálni ezt az összeget lrte addig ez is marad majd.
-
helixP
veterán
válasz
forumpista #23 üzenetére
Underrated comment
-
Mo Bill
aktív tag
Ameddig a lúzerjúzer megveszi, addig határ a csillagos ég!!!!
Meg is érdemeljük (tisztelt a kivételnek)!!!!!
Samsung = iPhone =💩🤮💩🤮💩🤮💩🤮Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Fritz Teufel
őstag
A titán keretet szinte biztos, hogy megkapod. A periszkópos kamera és az azáltal készült képek utófeldolgozása miatt komolyabb processzort fog kapni.
A feladat, hogy a Watch Ultra mellé legyen párban egy iPhone Ultra is.[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
Surfym@n
senior tag
Siri kap egy chatbot funkciót, ötvözik egy intellingens keresővel meg rutinokkal aztán venni fogják, mert mindent is tud majd...
[ Szerkesztve ]
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese... !
-
Elit3Zotya
őstag
2 milka alatt, szóba sem állok vele..
-
petymeg
addikt
Kettőt veszek!
Aki vadállatot csinál magából az megszabadul az emberi lét fájdalmától.
-
adrian14
tag
Árulhatják a saját termékeket 3 milláért is, ha van olyan hülye, aki megveszi...
Gondolom, ha nem vennék meg ezeket a szájbatekert telefonokat, nem érné meg nekik legyártani.
Nekem is van olyan kollégám, aki tele van hitellel és "must have" kategória neki az új mackbook. Amíg van rá kereslet, legyenek ilyen árak is, jól csinálják. -
zsolidodd
senior tag
Ezt sosem értettem: miért fizetném ki egyben a készülék árát, ha elhozhatom kamatmentes részletre (tehát a hitellel ellentétben itt nincs kamat). Semmilyen előnyöm nem származik, ha kifizetem előre.
Az más kérdés, hogy van aki csak emiatt választ nagyobb előfizetést/köt hűséget 2 évre, az lehet hátrányos. -
nexwo
őstag
Szerintem csak el kell fogadni, hogy nem az alsó rétegnek van. Senki se panaszkodik hogy van 74 millás Merci
(aminek nyikorog hátul a fűtés panelja….)
Java DevOps
-
strogov
senior tag
+1
Úgy nyivákol mindenki mintha kötelező lenne megvenni. Jelenleg 930k HUF a legdrágább iphone. Semmi sem fog változni ha 71k HUF-ot rádobnak. Ahogy a forint halad ez változatlan USD árral is meglesz szeptemberben.
Ez egy termék. Ha megéri gyártani akkor gyártják. Ha nem éri meg és mégis gyártják akkor majd veszteséges lesz. Nekem pl. tök mindegy mennyiért nem veszem meg. Egyrészt nem akarok telefont venni, mert ami van az jó. Másrészt ha a telefonomon 2,5 év után van 40GB cucc (és 20GB-ot nyugodtan kidobhatnék belőle) akkor ehhez mérten választok tárhelyet. Harmadrészt soha nem vennék ilyen pro max-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Akár már jövőre befuthat a Pro Maxnál is drágább Apple szupertelefon.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vaku topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Piros 64GB. K0147
- iiiF150 B2021 Strapabíró okostelefon
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue gyönyörű, kártyafüggetlen! Akku 94%!
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest