Új hozzászólás Aktív témák
-
Honved42
friss újonc
Üdvözlök mindenkit! Ez a cím tetszett, úgy hogy szeretném támogatni, hogy végleg MEGSZÜNJÖN a Tiktok és a YouTube short is.
Hogy miért?
1. Túlzottan sok sőt ( rengeteg) ingert kap az agy, böngészés, nézés közben.
2. Túlzottan ösztönzi az embereket az embertelenül kényes válogatásra, lásd elhúzó mozdulat, (nekem ez nem kell címszóval értelmezve.
3. Teljes mértékbe rosszfele manipulálja az emberiséget.
4. A mesterséges inteligencia helytelen használata. (Arclopás, hang lopás, énekeltetés, táncoltatás, kigúnyolás ,roszindulatú paródiázás, lejáratás és még sorolhatnám.)
5. Kegyetlenül befolyásolja az emberi kapcsolatokat.
Én nagyon nagyon remélem, hogy az éterből és a világból kitörlődne a Tiktok, és a Youtube short kopirozás is.
Én egy olyan polgár vagyok aki a jelen technikáját ugyan elfogadom, de ezt a kettőt nem! ( Tiktok, Youtube short.)
Köszönöm a felszólalási lehetőséget.
És nem csak én gondolom így. -
wjbhbdux
veterán
A Facebook évente átlagosan 6-800 felhasználó adataiba ad betekintést a magyar kormányzati szervernek, hatóságoknak. Együttműködnek szövetségeseikkel, ha ez szerinted terrorizmus akkor a magyar rendőrség is ugyanúgy terrorizálja a saját lakosságát, csak egy adatkikérőt kell küldeniük hozzá
.
Microsoft kémkedés konteót meg hagyjuk már, már lassan 8 éves a win10 és még mindig nem mutatott fel senki erre az elméletre konkrét bizonyítékot. A Microsoft meg erre hivatott appban is mutatja az összes begyűjtött adatot. -
neopeti
tag
Természetesen az usa-nak nevezett terrorállam teljesen rendben van a Microsoftal a Facebookal stb kémszoftverekkel ,és a minden országot lehallgató "demokráciájukkal" Várjuk az Unios vizsgálóbizottság összeállítását az EU-ban amiért lehallgatták Magyarországot (is) és a szankciók kivetését az USA nak nevezett terrorállamnak. Várjuk a fenyegetősárt a szankciók kivetését az USA ellen, Mi jön ezután? Lebombáznak? Demokrácia export? Ja, hogy ilyenkor sűrű kuss van? Érdekes...
-
Rickazoid
addikt
válasz
thebencus90 #6 üzenetére
Olyan összeesküvés-elmélet, hogy a kormány hivatalos oldalain olvasható a törvénytervezetben, hogy pont a tetszőleges tiltás és megfigyelés a célja.
https://www.congress.gov/bill/118th-congress/senate-bill/686/text
A TikTok-ról még csak szó sincs benne, annyira "csak a TikTok ellen irányul"
-
Meridian
senior tag
NA? Kábé 7-8 hónappal ezelőtt hozzászólásaim törölve lett, mert mertem azt állítani, hogy Kínán keresztül továbbrais menni fog a cucc a ruszkikhoz. Ki lettem kiáltva orosz propagandistának, stb stb, majd tiltva lettem az adott fórumból - mikor a hülyézőknek visszaszóltam...
Ám itt a valóság. A fenti cikkben. Nekem volt igazam. Ostoba moderátor!
ON. -
descence
tag
válasz
thebencus90 #6 üzenetére
Valóban inkább gazdasági okok vannak mögötte, illetve a kontroll nélküli információ áramlás is szúrja egyesek szemét.
Viszont sajnos a nemrég bemutatott RESTRICT Act pont ezzel a hátsó szándékkal készül, hogy széles körben kontrollálja az internetet, oldalak elérhetőségét (eredendően külföldi oldalakra van kihegyezve, ha jól rémlik, de elég rugalmas ahhoz, hogy bármit tudjanak ez alapján blokkolni). S mint azt tudjuk, ha valami globális kérdésben döntést hoz a szövetségi kormány, azt jó eséllyel követni fogják a világ többi pontján (igy az EU) is. -
thebencus90
csendes tag
Inkább összeesküvés elmélet szerű az a feltételezés hogy a tiltásnak az a célja hogy megfigyelhesse a polgárait az USA... Egyszerűbb és logikusabb mozgató rugók vannak e mögött, mégpedig a gazdasági érdekek, vajon kinek jönne jól a tiktok betiltása? Csak nem a meta (insta reels) vagy a YT shorts felhasználóbázisát bővítené ez a szankció?
-
kilua
senior tag
Az hogy be akarják tiltani egy dolog, de amikor 20évvel fenyegetik azokat akik VPNel mégis elérik
[link] ilyen még Kínában sincs.(Úgy tudom Amerikában van a világ legnagyobb börtön populációja úgy 2 milliósn a lakosság fél százaléka szóval nem lenne meglepő tőlük)
-
wjbhbdux
veterán
Az a szép Amerikában, hogy hiába vannak ilyen próbálkozások pár képviselőtől, a törvénykezésnek annyi lépése és akadálya van, hogy ott nem tudna egy önjelölt diktátor elnök se ráverni minden marhaságot a népre. Próbálták már ezt több alkalommal, SOPA, CISPA, és sosem lett belőle semmi.
-
Rickazoid
addikt
A legnagyobb gond itt az, hogy országos szinten senkit nem is érdekel a TikTok, csak arra használják, hogy átnyomjanak egy olyan törvényt, amivel létre tudnának hozni egy új testületet, ami azt tilt be, amit akar, és a választóknak nem is lenne beleszólása sem a működésébe, sem a tagok kinevezésébe, ráadásul megkapnák a jogot, hogy bármilyen módszerrel "ellenőrizzék", hogy az emberek nem használják a betiltott dolgokat, azaz bejáratot kapnának az emberek digitális életébe, üzeneteibe, még a biztonsági kameráiba is mindenféle bírósági határozat nélkül. És erről nagyon kevesen cikkeznek, mindenki bedőlt annak, hogy itt a TikTok ellen folyik a hadjárat. Pár hülye talán el is hiszi még a politikusok közt is, mint itt egy állami szintű tiltás, de ez az egész nem erről szól.
-
ddekany
veterán
"A TikTok azt mondja, tovább küzdenek a TikTok-felhasználókért"
Értük, mi? Kémkedési para ide vagy oda, én kétlem, hogy felhasználóknak érdeke, hogy a TikTok létezzen.
Új hozzászólás Aktív témák
it Montana az első amerikai állam, amelynek törvényhozói a TikTok teljes betiltására szavaztak. A kormányzó aláírására várnak, de rejtély, mi lesz azután.
- VPN topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forrmell.enn
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest