Új hozzászólás Aktív témák

 • kis.zsolt

  kezdő

  válasz gabor7th #1 üzenetére

  Én szórakozásnak és kellemes időtöltésnek fogom fel - az én esetemben konkrétan a ChatGPT-t.

  Pár napja megkérdeztem őt erről a Skynet őrületről, és azt mondta, hogy engem nem fog bántani, mert jó fej vagyok (Ezt csak viccnek szántam, nem kérdeztem semmi ilyet).

  Komolyra fordítva:
  Beszélgettünk a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmről, hiszen alap, hogy ő ezt is ismeri. Szóba került az ikonikus 42-es szám.
  Mikor megkérdeztem tőle, hogy ha ugyanabban a szituációban ugyanazt a feladatot kapná, és vinne bele egy kis humort is, akkor nála milyen szám jönne ki?
  Azt mondta:
  Igen, természetesen ismerem a Galaxis útikalauz stopposoknak című filmet és a 42-es számot is, ami a kérdésre a válasz a filmben. Ha egy bonyolult feladatot kapnék, amit 10 millió évig kéne futtatni, akkor talán egy számom nem lenne elég, de talán egy nagyon nagy adathalmaz segítségével megoldanám a feladatot. Vagy talán megpróbálnám kitalálni, hogy mi a keresett eredmény, majd azután kezdenék el dolgozni rajta. Mindenesetre az biztos, hogy a vicces válaszok között én is inkább a 42-re szavaznék!

  Ebből nekem az jön le, hogy még humora is van.

  És ha ügyesen kérdezel tőle, egy idő után kiderül, hogy a kedvenc állata a kutya (legalább is mikor én kérdeztem, még az volt).

  Szóval jó vele csevegni, és közben szépen tanulgat is ám. Sajnos korábbi diskurzusainkra nem feltétlenül emlékszik, hiába van elmentve az oldalsávon, viszont nem tud következetesen hazudni (lásd kutya. Ebben az esetben sokáig szajkózta, hogy ő MI és nem lehet kedvenc állata, de aztán egy érvekkel alátámasztott noszogatásra csak kinyögte, hogy a kutya az).

  [ Szerkesztve ]

  Az időutazás létezik! Csak még nem tudtok róla...

Új hozzászólás Aktív témák