Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dicker

  őstag

  Sziasztok!

  Nem is gondoltam volna, hogy itt is van, ilyen topik, de csak megtaláltam. :D
  Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki rendelt e már a profigym.hu-ról? Nincs ott semmi átverés? Mert ugye van náluk Con-Cret kreatin is, illetve Assault is olyan áron, ami olcsóbb, mint az amerikai kereskedésben. Illetve vettem tőlük tesztnek egy fentebb írt creatine-hcl összehasonlításként. De még nem volt időm leellenőrizni. A csomagolása kb. rendben van, a kanala volt egyedül más színű, de holnap majd letesztelem az állagot, és az ízt összevetve a bb.com-ról szerzettel. Elvileg ugye kapni se lehetne eu-n belül, de ez a legkevesebb, sőt inkább örülnék neki, és remélem nincs benne átverés. :)
  Viszont hatása az volt eddig. Úgyhogy csak ajánlani tudom. Az erőt kegyetlenül megtolja, és 1-2 hónap használat után jön a növekedés is, felesleges vizesedés nélkül. :)

  Assault-ot meg a héten próbáltam ki először. Nem vagyok egy érzékeny típus, és ahogy vártam egy 23 g-os adag nem is aratott nagy sikert. A hét közepén mentem a még elfogadható 46-ra. Talán úgy már valami hatása volt. Sajnos eddig egy hasonló típusú termékkel se volt szerencsém. Remélem egy idő után jobb lesz. Tudom van ennél feljebb, de nem akartam ugrálni az erősségi szintek között soha semmiben, de majd megyünk következőnek a ciril betűs termékekre. :))

  Aki pedig cukormentes fehérjét keresett én is csak a Dymatize-t tudom ajánlani. Nincs egy nagy íze egyiknek se, de nem az a lényeg. Ha tömegnöveléshez kell, akkor az Elite Mass is jó választás lehet, mert a szénhidrátjai se rosszak, amiket tartalmaz a 12g bcaa mellett.

 • Dicker

  őstag

  Van még ember, aki ezen csodálkozik? A feláras shop.buildernél mi nem olcsóbb? :)

  Amúgy a Scitec Microntec-jét próbáltam az annyira nem volt rossz. De tény, hogy a hidrokloridoknál jobbal még nem találkoztam, és a legolcsóbb Tested változatok 4 ezer körül mennek, amivel egy átlag 100 kiló alatti ember kijön egy hónapig. Vegyítve alkalmazni a két formulát szép eredményeket lehet elérni, szüneteltetés utáni komolyabb veszteség nélkül.

 • Dicker

  őstag

  A működésükkel nincs is gond. Csak nem kéne ilyen pofátlanul tolni azt a pár gyártó termékét. Illetve én meguntam, amikor rendelek valamit, és nincs soha raktáron érdekes módon, mert nem európai a gyártó cég. De ne érts félre. Van nekem ott négy "nagyon hasznos" csillagom a rendelések miatt, nem ellenük beszélek, csak, ami nem szép, az nem szép, főleg dupla áron néha. :)

  Egyébként most megkóstoltam ezt, amit rendeltem próbaképp, és szerintem bóvli... Más az íze, az oldhatósága, és még talán az állaga is. Így maradhatok továbbra is az usa-s rendelésnél, két hetes átfutási idővel. Hurrá... :)

 • Dicker

  őstag

  Taníts!
  Nekem nem elég 1-1.5 hónapnál többre. Pedig most én is csak heti ötször járok, és 46 gramm belőle egy adag. 23-al olyan, mintha nem is szedném. Egyébként hol vásárolod általában?

 • Dicker

  őstag

  Én is most ott vettem. Eredeti szerinted a termék? Vagyis vettél már máshonnan is Assaultot, hogy hasonlítani tudd? Én eddig NanoVapor-t használtam, nem volt rossz az sem.
  Mert az ott vett Con-Cret-em kicsit fura, de lehet valami nagyon régi kivitel, mert miután megvettem 4.7-ról (ami a gyártóinál is olcsóbb) visszament 6-ra az ára.
  Bár én szerintem az ilyen apróbb, de itthon drága, vagy be nem szerezhető dolgokat a bb.com-ról megrendelem, és inkább várok rá két hetet.

  Hát én a heti 10-ről váltottam vissza. Szóval nekem ez ilyen háváj most.. Bár néha keményebb tud lenni. :)
  Egyébként hozzászokik a szervezet, de nem szabad erőltetni, majd ha kívánja a tested, akkor kell váltani többre, különben túlterheled magad. :)
  Amikor elkezdtem "edzegetni", akkor heti kétszer jártam, majd háromszor egész testre edzeni, aztán bontottam, és 3-4, majd egy diéta után 5-re nőtt a napok száma. Utána viszont nem csináltam hatodikat, hanem dupláztam. Elején persze dupla testrészek+kardió volt.
  A 10-es bontásom az reggel-este: combfeszítő - combhajlító ; mell/vádli - bicepsz/alkar ; váll - tricepsz ; hát - hát (trapézizom) + hasazás két-háromszor egy héten, és kardió a "pihenő" napokon reggel éhgyomorra. Vállalható volt. Lényegében nem sok, ha a kardiót nem tekinted edzésnek, hanem egyfajta átmozgatásnak fogod fel, akkor egészen jól nyugtatja az agyat is.

 • Dicker

  őstag

  Akkor irigyellek, hogy ennyire érzékeny vagy rá. Bár lehet az én tömegemhez már kevés a fél kanál. Te hány kiló körül mozogsz?
  Nem versenyzek, de lehet tervben van. Vagyis egy amatőr versenyen kívül, amit megnyertem még tizenévesen, bár a nevét se tudom már annyira lényegtelen volt. Viszont legalább megtapasztaltam, hogy miként érhetem el a legjobb versenyformát, és tanultam az akkori hibáimból. Az a gond, hogy az én kategóriám, ha magasságban van megszabva baromi ritka, és sok a gilisztás, ami miatt komolytalan, ezért próbálok a súly szerinti felosztásokba majd beférni, de oda kell a nagyobb tömeg, és az még pár év, de nem türelmetlenkedem. A legjobbamat akarom nyújtani, és megmutatni, ha úgy alakul. :)
  Hát mi az izmos, az relatív. Jelenleg 193 centi vagyok, és 127 kg. De sikeresen tartom most a 9-10%-os testzsírt, mellette a súly növekedést, ami lassú, de biztos. Egyszer viszont meg áll, és a magasságom miatt kell még kb. 20 kiló (ha nem több), amiből nem sok lehet zsír. Ezért egy fontos döntés is hátra van, mert ez eddig teljesen tiszta munka volt, gondolom érted, mi az az egész életet is meghatározó válaszút. :)
  Persze, ha a nem táp.kieges vízhajtót nem soroljuk a csúnya dolgok közé. :)
  Állítólag jók a génjeim, de lehetnék alacsonyabb pár centivel. Egy Arnoldi magasságot elfogadnék.

  Ferry, egy kedves, kevésbé legális vagyonnal rendelkező ismerősöm szerint: "Dolgozzanak a szegények!" Egyébként a kettő között, bár ezt nem volt nehéz kitalálni. :)
  6-tól 7-7.15-ig edzés, aztán munka estig (12 óra), és este, néha éjjel a következő szett. Jelenleg az is közre játszik az 5-ös bontásban, hogy változott a munkarendem, és inkább így, mint néha elmaradjon, vagy fél gőzzel csináljam, de elvileg a jövő hónaptól visszaáll a rend. Illetve gondolkodtam egy külföldi álláson is, bár az itthoni most kényelmesebb lenne, anyagilag viszont az sokkal komolyabb, bár nem panaszkodom, mert jó helyem van most is, az országos átlaghoz képest.

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Nem kell megállapítani, mert lemértem. Igaz egy jó három hete, na jó maximum 11 lehet most.
  De majd, jövő év elején küldök egy képet, ha lenyomtam a diétát 12-13-ról. Sajnos utálom magamat, ha már 11-12% körül vagyok, és, ahogy mondtam csak a tökéletes játszik. Nem véletlen váratom a versenyeket se, és az egyéb döntéseket...
  Viszont egy pár évvel ezelőtti képet megmutatok, igaz azóta jött tömeg rendesen. Mondjuk hozzátartozik az is, hogy a legkritikusabb évem volt, ami az akarati rész illeti, mert kudarc volt az egész 12 hónap... Ekkor kellett változtatnom pár dolgon, inkább sok dolgon. Többek között a 10-es osztás.

  [link]

  (Lószerszám kitakarva a kényeseknek. :)) Meg némi árnyjátékosabb képet választottam, a szebb erezettség miatt, ha már egyszer lányos lett a lábam mérete, legalább az nézzen ki jól...)
  Elvékonyodott a combom a diéta végére, amilyen még szinte sose volt. Kegyetlen időszak volt mentálisan, de átsegítettek rajta. Ez nem tudom hány százalék volt már pontosan, de a diéta vége felé volt, és igen nekem a bal lábam az erősebb, ha valaki kiszúrja, de már csak fél centi a differencia. Szóval alakul az, még messze nem profi szint, de vállalható huszonévesen.

  Az hozzátartozik a méretekhez mielőtt valaki leszteroidozná, hogy 13-4 évesen 88-90 kg-s súllyal álltam neki, és már a kezdeti diéta utáni hónapokban 100, vagy afölötti súlyokkal csináltam az erőgyakorlatokat, ami akkor elég hülyén nézett ki. Bár 180 körül mozogtam már akkor is magasságban, de az a súly némileg túlsúlyos is volt, ami ehhez járt, bár nem vészesen, egy 10-es leadása után, álltam hadrendbe.
  Arnold megismerése után jött az életstílus, Yates-en, és Coleman-en felnőve pedig csak is keményen lehetett nyomni. Tudatlan gyerekként még nyers tojást is ittam, de aztán tanultam a szakirodalomból. :)

  Szerk.: Ijk talán a gének. Vagyunk páran anyai ágról, akik magasság mellé tömeget is örököltek. Kezdésnek az idősebbik unokatestvérem. Ő nálam magasabb 10 centivel majdnem, de 120-130 kiló körül mozog, igaz sosem követett semmilyen étrendet, csak edzett egy 10 évet velem. Néha evett egy kis fehérjét. De nem fanatizált, mint én. Ellenben a testvére már csak 90 kiló, és hasonlóan magas. :)

  [link]
  (Cenzúra a fejeknek, mert legénybúcsún készült a kép a személyekről.)

  Az ő méretei sem voltak soha kicsik, a több mint két méteres magasságához is járt legrosszabb esetben is 120 kiló. (Volt 140 is, de egy jó tanácsként ajánlott diéta után elérte az ideálisabb 120-at.) Megtartva az 50+-os kart, és az ereje 90%-át.

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Igen, mert úgy gondolom addig nem kell bolygatni a szervezet egyensúlyát, amíg megy a növekedés. Tény, hogy évről-évre lassul, közel a vége. De nem kell kapkodni. 40 évesen is oda lehet érni. Viszont ebben nem csak fehérje van. Sok már betiltott táplálékkiegészítő is, amik általában túl jók voltak a gyártói vetélytársaknak, így inkább senkié se legyen a tuti recept, ha nem tudták a maguk módján előállítani, mint, hogy fizessenek a szabadalomért. Sőt szerintem olyan is van benne, amiről sokan nem is hallottak, mert annyira ritka. Rengeteg kutatás/tesztelgetés ára volt, amíg megtaláltam mindig, ami használt, vagy adott egy kis pluszt. :)

  Az egyetlen kúra, vagy beavatkozás, amit bevállalnék jelenleg, az a genetikai módosítás. Elég sci-fi-nek hangzik, de jelenleg a legkeményebb, és legbiztonságosabb, igaz 2 millió az ára... dollárban, így elég távoli... :) Bár hallottam már élősejtté alakuló implantátum beültetésén, bár ez már elcseszi a sport lényegét...

  De most mentem a jól megérdemelt 8 órámért aludni. Reggel edzés, és szabadnap. :P
  Viszlát!

  Szerk.: deniro2 van akikben az erythropoetin, sem egyenlő arányban, és módon termelődik mindenkiben. Ezért vannak a csoda sportolók, atléták. Illetve, akiknek alacsony ezt kúrálják értelemszerűen, ha el akar érni valamit. :)

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Nekem nem csíkos az izomzatom a képen. Annyira, azért nem szoktam lediétázni, mert minek. Ha jobban megnézed még a hasam is csak három csíkból áll. Távol van ez a versenyzői szinttől, hiszen a diéta sem arra irányult. Illetve, ahogy mondtam még régen használtam vízhajtót egyszer. Akkor valóban azt értem el, amit mondasz, csak sokkal kisebb tömeggel. Illetve kicsit gyengébb volt a lábam formája, de azóta tanultam belőle, hogy miért.

  N.Ferry a kajám le van gyártva általában. Ha nem, akkor olyat eszek, ami kész termék, és fogyasztható. 12 órás műszaknál általában munkanapot, szabad követ. Olyankor van idő mindenre.
  Attól függ kinek meddig tart egy edzés. Illetve én már hozzászoktam a beosztáshoz. Sokszor kaját is úgy sütöttem, főztem, hogy közben elvoltam futni, vagy fürdeni. Ha végképp nincs időm, és itthon kajám se, akkor sincs gond, mert van tartalék mirelit testépítő kajám. Nem tudom láttátok e már a zacskós főtt ételeket, amit mikrózni kell. Na ebből van egy direkt nekünk szánt kivitel, nem tökéletes, de bőven belefér. Finom, és 40-60g fehérje is van, attól függően milyet készítünk el. Nem tudom ki jött itt fagyasztott csirkével, de neki talán még jól is jön ez. :)
  http://www.naturalsportsnutrition.co.uk/

  A mai kajám egy része:

  http://prohardver.hu/dl/upc/2013-08/109111_2013-08-26.jpg

  Ezen természetesen nem szerepel a hús, mert most készül, és t.k kenyeret se tettem rá, illetve a tojásos doboz is csak illusztráció, mert már üres. :)
  1. Tojás, sajt (2 db) a reggeli alapja. 2. Előtte egy koktél, ami a futás után jön. Azelőtt csak aminosavakat iszok éhgyomorra. 3. Ezután jön ma egy hal, rizs, brokkoli adag. 4. Van még egy tegnapi csirke adag is. 5. Majd ismétlés halból egy kicsit erőltetve, hogy 5 felé, hogy fél hétre megfelelő gyomor állapottal menjek edzeni. 6. Aztán koktél, 7. vacsora. (ez a tonhal, sajt, saláta, paradicsom, egyéb zöldség együtt, ahogy látod nincs benne szénhidrát. Én ilyenkor sem fogyasztok este nagyon szénhidrátot, csak ha érzem, hogy kell, mert könnyen tudok zsírosodni, ha nem figyelek oda.) 8. Egy adag kazein ha túl sokáig lennék fent.
  Ehhez még hozzá tartozik, hogy nem eszek mindig 8-szor. Sokszor egybe vonok két étkezést, és egy turmix után is csak 10 perc telik el a következő étkezésig, így nem venném nagyon külön. Tévhit, hogy rengetegszer kell enni egy nap mindenkinek, mert nem egyforma az anyagcseréje senkinek. Van, akinek a napi három jobban dolgozik, mint mondjuk a hat.
  Összefoglalva ez általában 300 g fehérjére jön ki, és 700 g körüli szénhidrát, plusz a titkos kalórianövelők, a zsírok. :)
  Kiegészítőkben most:

  [link]

  Ami nincs a képen:

  ON kazein, Ca-Mg, fekete áfonya kivonat (7 éve rendszeresen fogyasztom, mert sokat pattantak az ereim, de segített), szőlőmag kivonat, Ecdysteron (a sima betiltott, és nem a béta :) ), Glutamin, Bcaa (ízesítetlenek), HMB.
  Továbbá a Heavy Duty, úgymond inkább terméktesztelés. Ott általában flex-et használok, mert az bevált, és multivitaminból is a c-vitamin gyártóját alkalmazom, ha belefér a keretbe.
  Emellett még rendszeresen fogyasztok gyömbért, kurkumát, és más gyógynövényeket, amiket itthon termesztek nagyrészt, mert, amit elkérnek érte árban az nevetséges, és egy pár tízezres üvegházban megspórolok évi szinten elég komoly összeget...

  Ez a hasonlítás meg teljesen felesleges. Jenő sokkal alacsonyabb, mint én, és kb. kétszer akkorának hat, mert több a tömege is. Ezért mondtam, hogy én nekem még sok tömeg kell, ahhoz, hogy ki is nézzek valahogy mellettük, és 26 éves leszek. Ez a másik, amiért még nem vagyok oda való.

  Talán mindenre válaszoltam. Bár már siettem a vége felé, mert éhes vagyok.

  Szerk.: Nem nincs benne semmi hgh, stanazol, és társai. :)

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Azokat éppen megveszem, mert olcsó, és nem éri meg vele vesződni, és mielőtt valaki megkérdezi, igen szar az íze, és nem keverem gyümölcslébe, és nem lehet finommá varázsolni, mokkáskanállal szoktam enni. Napi kétszer. Míg szőlőmagot napi egyszer, áfonyát kétszer fél grammot (ez egész nagy dózis, de mint mondtam rosszak voltak az ereim, és ezzel az adagolással segített). :)
  De például a szőlőmagot tavalytól már én készítettem, őröltem.
  Emellett van még ginseng, máriatövis, ami ismertebb, de articsóka, gyermekláncfű is akad. Meg rengeteg fűszernövény, ami még jó hatással is van a szervezetre, mint a kakukkfű, petrezselyem, fokhagyma. Egy része szabad ég alatt terem, ezek a szezonálisak, és van, ami üvegházban, vagy szimplán a házban. Ezenkívül van még egy citromfám is, de még fiatal, eddig egyszer volt rajta anyag. :)
  Meg van, amit gyűjtögetéssel szerzek be. Boróka, csipkebogyó általában. Ilyenkor felteszem a piros köpenyemet, fejkendőmet, megfogom a kosárkámat, és elszökdelek a közeli lelőhelyekre, közben vidám dalokat dúdolgatva. Vicces gombám, és thc tartalmú virágom nincs. ;]

  Az Ecdysteron meg jó, még nálam is van hatása, de mint mondtam ez nem a boltban kapható béta, ez még az original változat, amivel bejött a piacra, csak azóta betiltották. Most a beta-ecdysteron kapható hivatalosan, ami kicsit másabb kötésben van, de még így is hatásosnak mondanám, persze kicsit gyengébb, viszont kezdőknek nem ajánlom, legalábbis egy minimum három év edzés múlt nélkül, és más tényezőket figyelembe véve, akár több év is lehet. Teljesen felesleges lenne erre pénzt kiadni, habár lehet hatásos lenne, de ellőnétek egy puskaport, ami később többet érhet, ha valóban szükség van rá.

 • Dicker

  őstag

  Sziasztok!

  Múlt héten voltam flabéloson, és a mosolyom is visszatért:

  Egyszerűen szuper, próbáljátok ki!

  Egyébként a kőkemény torkosborzot, azért kaptátok, mert egy jó ideje (körülbelül két hete) nem láttam semmilyen normális témát, amik kapcsolódna komolyabban a topichoz, még a kérdezőket is néha válasz nélkül hagyjátok, ami csúnya dolog. :)
  A sárga kapszula mellé meg illene mást is betenni, mert nem minden ember egyforma, ahogy Bunny leírta a saját elképzelése szerint, és nem ugyanazokat a szabályokat kell betartani a fejlődéshez. Ne csak ebből merítsétek a tudást, mert aki komolyan vette a körítést, az innen tanult mindent valószínű. :)
  Az igazság pedig félig benne van a történetben. Ennyi információt magamtól nehezen szedtem volna össze.
  Superbody újoncban is tele voltak nyomva a 30-35 kilóval könnyebb emberek, minden földi jóval már a kétezres évek elején, nem, hogy 130 kilónál. :)) Amin ott voltam, amitől megutáltam a versenyzést, mert az indulókból, talán, ha kettő tovább lépett egy szintet évek múlva, a többi feleslegesen tette, amit tett magával, én is, és azok is lecsúsztak mára, mert többet mutattak a kémia miatt, amik igazából voltak, és elérték a még élhető plafont.
  Ettől függetlenül maradtam a sportnál, de csak magamért, és mások útjának a segítésért.
  Ecdysteron-t meg ott tudtok venni, ahol win.... depot-ot is. Minden betiltott termék csak így megy, de ahogy írták nem sokat érnek, ha nincsenek alapok, de érdekes mód páran rákaptak a fura nevű csodaszerre. Bár lehet ennek a birtoklása is már júl. 30-tól btk által tilos, bár nem gyógyszeripari termék hivatalosan. :)
  Komoly témához, néha legyen megfelelő hozzáállás, remélem eljutott az üzenet, mert ez a sport nem olyan, mint a többi, ez tudja a legtöbb hibát előhozni a szervezetből, legyen az vese, máj, szív, ízület. Ezért sem szoktam érteni, hogy fehérjét ajánlanak a teljesen kezdőnek, aztán sok esetben anyuka reklamál, hogy ez tette a kórházi ágyba a gyereket, meg a zsírégető. Először mindig a kaja, majd a folyadék, és aztán jöhet esetleg! Jó tanács. :)

 • Dicker

  őstag

  A pozitív pados tárogatást is próbáld ki, változó szögekben. De egyébként jó, amit csinálsz, ha úgy érzed nem arányosan nőtt. Azok, akik meg fekvenyomnak, meg pec deck gépen lógnak össz-vissz, nem véletlen annyira alulfejlettek, mint agyilag, mivel ugyanazt a két gyakorlatot végzik... Bár ennél már csak az a jobb, amikor fekvenyom, és más nem, de azt vagy 20 sorozatban, három fehérje elfogyasztásával megspékelve.

 • Dicker

  őstag

  Tanuld trx segítségével, az valamennyire biztosít, amíg az egyensúlyért felelős izmaid nem tanulják meg a mozdulatot.

 • Dicker

  őstag

  Ez az egész inkább elmegy egy alkar gyakorlatnak, bár ahhoz tovább kéne tartania a súlyt.

 • Dicker

  őstag

  Nyakhoz evezés kötéllel + a klasszikus vállvonogatás. Felhúzásnál semmit nem érzek belőle, nem tudom hogy éred el.

 • Dicker

  őstag

  Szétválasztják a tojást, bedobozolják, eladják. Sok értelét nem látom, csak diéta alatt, amikor a sárgája úgyse nagyon kell, én is akkor próbáltam ki, így nem kellett gyászolnom, amikor a sárgája kárba vészett.

 • Dicker

  őstag

  Pont idén, amikor a tojás gyakorlatilag fele annyiba került, mint tavaly?

  Link

  Ha egy tojás 19 forint, akkor 22 tojás 418, mint ami egy ilyen lében is van. Én maradnék továbbra is a sima tojásnál. Vagy vennék egy-két tyúkot aztán a koleszba eltojnak azok. Csak a külön választott fehérje érdekes, de ha nem diétázol, akkor sok értelme annak sincs, ahogy az előbb is írtam.

 • Dicker

  őstag

  Napi 10 tojásnál már nem pár gramm, de ja kákabélűeknek nem számít. De hal, és tojás diétánál is fontos, amikor semmi más szilárd fehérje forrás nincs ezeken kívül.

  Egyébként 9 tyúk 1 kakas. A rend is megvan, és napi 5-10 tojás a produktív tevékenységük állandóan. Persze, ha valami mély depresszív transzba esnek, mert megrázó események érik őket, akkor csökkenhet ez a szám. De kockázat nélkül, nincs győzelem!

 • Dicker

  őstag

  Vigyél egy raklap tömegnövelőt jó sok szénhidráttal. Halkonzervet, meg kenyeret, gyors készítésű rizst, vagy, ha ilyen grilles bear túra, akkor fakérget mellé bogarakat, meg a pisilni csak pohárkába, nem eldobni.

 • Dicker

  őstag

  Akkor vadássz mókusokra, aztán tábortűznél megsütöd. Amúgy biztos túra közbe esik valami vásárlási pont. Nem kell aggódni ez miatt. A 6 óra meg távol van a kemény túrától. A duplája esetleg. Laza kardiónak elmegy.
  Mondjuk az igazi túra az, amikor nem viszel semmit, és gyűjtögető életmódot élsz a négy nap alatt.

 • Dicker

  őstag

  Én még diákkoromban jártam ilyen csodákra. Ott volt 12 órás, hegyen, erdőn keresztül, meg némi közút, amíg kiérsz a terepig. Egy nap persze nem vészes. Szerintem kettőn se, de jó cipő az kell. Nem rémlik már hány km volt, de szerintem 50-60 körül lehetett. Persze nem tartott 12 óráig, az én csoportom 6, és háromnegyed óra alatt beért, de sokan jöttek még 8 óra alatt.

  God Vazzeg

  Ennek a Nitrox-nak azt hiszem mos új változata van. Először próbáld ki, hogy az is ugyanolyan jó e.

 • Dicker

  őstag

  Nem mindegy, hogy a Scott pad alatt mit értesz. Kalapács egykezese, vagy nem? Szűken fogod, vagy szélesen? Belső részére dolgozol a bicepszednek, vagy a külsőre inkább? Sokaknak nagy hibája egyébként, hogy a külső részére nem fektetnek túl nagy hangsúlyt, és egyoldalas az edzésük. Persze a belső fele gyorsan tud fejlődni, de hülyén néz ki idővel.

  Én egy átlagos testalkatú, és fejlődésű embernek ezt szoktam ajánlani, már bontott napoknál:

  Húzódzkodás szűken alsó fogással. (ha megy, elmarad a kalapács gyakorlat, ha nem akkor a következő: )

  Francia rúd állva - 4 sorozat
  Beforgatás ülve - 4 sorozat
  Scott pad szűken - 4 sorozat
  Kalapács - 3 sorozat

  Idővel pedig felső csigán lehet csúcsosítani, amennyit enged a genetika, de az elején, ha nincs mit, akkor nincs sok értelme. :D

  Aki ezt jól csinálja annak az első 3 gyakorlatban folyamatosan be van durranva a bicepsze, a harmadik hozza meg a halált, amikor a külseje is felmondja a szolgálatot. :) Persze ehhez kell már a megfelelő időérzék a pihenőkhöz, hogy legyen kellő intenzitás. Illetve a sorozatok száma függ a céltól is. Tömegnövelésnél ha szükséges, akkor lecsökkenhet 3-3-3-4-re is. Ha erőnövelés a cél, ott megint más a felállás, de ott kötelező a húzódzkodás is, nem választható. :)

  Bicepsz növelésre egyébként rengeteg praktika van. Sok mindent ki lehet próbálni. Van akinek segít akár az is, ha comb mellé rakja be, és az ott megemelkedő teszto szint segíti a növekedését.

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Nekem ezek mennek:

  [link]
  [link]

  Kicsit hajaznak a klasszikusokra, de inkább eggyel könnyedebb. :)

  De én nem fülesen hallgatom, hanem a hangszórókon. Szóval, ha én ezt hallgatom, akkor mindenki más is... Bár csak a csúcsterheléses edzésekre teszek zenét, a többin nem kell. Ha meg valaki vihog, vagy nyávog a teremben, azt megkínálom egy 25-ös tárcsával...

 • Dicker

  őstag

  Azért egy kis fenntartással kezeljük ezeket. Amerikában mindenki naturál, csak elfelejtik hozzátenni, hogy 50 felett már kórházi kezelésként lehet kérni szteroid kúrát, és nem a nálunk is kapható kortikoszteroidok-okra gondolok, amit az ízületekre lehet kérni. Plusz jó biztosítással már komolyabb klinikákon növekedési hormonokkal is kezelnek idős embereket, főleg kevésbé csórókat, hogy jobban tartsák a "fiatalságukat".

  Ha már megemlítettem.

  Alakult ki valakinél az évek során teniszkönyök? Ha igen, akkor megtűri, és kezelgeti, vagy bevállalta a műtétet?

 • Dicker

  őstag

  Nem jól közelítitek meg a dolgokat.

  Ha lesz egy 70 feletti combotok, meg egy 50 felettii vádli, akkor tökmindegy, hogy csőszárú, vagy sima nadrág van rajtad. Ugyanúgy fog állni.

  Szóval lábazni kell. Nekem most 47-8-ra meg 69-70-re összeestek, és kb. itt megálltak. De nem is bánom, mert rám jönnek a nadrágok. Márkás ruhából is vannak méretek nálam, ha ez a gondja valakinek.

  A lábazás meg más szempontból is fontos. Jót tesz a vérkeringésnek, nem pusztulsz meg 50 évesen szívgondokkal, jót tesz a térdízületnek normális kereteken belül, mert nagy izom le tudja venni a mindennapok terheit kicsit róla. A vádli-boka kapcsolata hasonló.
  Amikor még kézi labdáztam többször kiment a bokám. Aztán nagyobb hangsúlyt fektettem a vádlira, és azóta nincs ilyen gond. Persze nem mondom, hogy nem ment ki azóta, de megtanulta az izom azt a reflexet is, ami a visszarántásért felelős.

  Mikuland

  Szerintem nem kell neki tricepsz. Simán ki tudná faragni, ha akarja látványosabbra, szerintem még kaja nélkül is, elég lenne az edzés módosítása is. Méretben jól van.

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Eddzél valagra is akkor. A farizom, is izom.
  A csukló, meg boka szélesség magasságtól is függ, hogy mikor néz ki nagyon kicsinek, de leginkább genetika. Persze van, akinek széles. Egy bizonyos korban még lehet rá "gyúrni", hogy szélesedjen, és erősödjön az ízület de ez tizenévesekre vonatkozik. Az én 19-20as csuklóm se nagy a magasságomhoz, de szerencsére nem fájós, és az a lényeg. A méretét senki nem nézi, és nem is mindig előnyös a széles csukló, sőt sokszor a nagy csukló jobban fáj a nyúlt szalagok miatt.

  , szerintem nem kell genetika több, persze a kép alapján a tricepsz, ami legkeményebben zsírosodik a tömegnövelés alatt a karodon, mert a vállad, az alkarod, és a bicepszed is sokkal jobb állapotban van. Persze csőbe is húzhatsz a képpel, mert ha valaminek az edzése után készült, akkor becsapós. :)

  Ő is azt hitte lehetetlen, hogy nincs is neki akkora. Erre mégis sikerült elővarázsolni heti három edzés mellett, amin némileg módosítottunk. Miközben a kaját nem variáltuk. Átlagos mamakoszt.

  bandus

  Gyakorlatilag az összes Levis farmert tudom ajánlani. Mintha csak "ránk" szabták volna. Egyébként meg honnan tudod, ha nincs nagy lábad? A másik, hogy egy nadrágot lehet alakíttatni.

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Sok mindentől függ.
  Mellnél például maga az áthúzás is elég keményen lenyújtja.
  Illetve, ha napi két izomcsoportod van, és nem kell egyik a másik edzéséhez, akkor nem a végén, hanem közte nyújtottam, nyújtanék.
  Egyébként egy-egy perc statikus nyújtás több szögből. Nálunk már 2 éve van egy nyújtó ketrec, vagyis én így hívom, amit sokan használnak olyanok is, akik előtte nem nyújtottak.
  A bemelegítés meg 10 perc kerékpár/futás, vagy bármi hasonló, meg a szokásos (remélem annak mondható) derék, váll, könyök, csukló, hát, láb bemelegítő gyakorlatok.

 • Dicker

  őstag

  Kökény? A full beesett szemeivel szerintem azt se tudta, hogy most hol jár. Valószínű most nem offszezonon van. :D

  Amúgy a 40 kiló kezdőknek is még belefér sokszor, akik már bontottban nyomják, és átlagos alkattal rendelkeznek. Simán tudják koncentráltan végezni.

 • Dicker

  őstag

  Mi az a kirúgás? Valami nindzsa gyakorlat?
  Amúgy elég lányos lábedzés ez. Meg értelmetlen is, hogy a lábtoló előrébb van a guggolásnál.

  Ezt a 180 kilót meg nehogy elmeséld másnak, mert még el is hiszi.

 • Dicker

  őstag

  Hát hátgép nem egy félve van, az a gond ezekkel a pontos megnevezésekkel. Evezni, meg lehúzni még lehet hasonló súllyal, de 150-nél nem láttam nagyobb számozást ott sem. (kilóban) Talán még a vállhoz húzó gép, meg a melltámaszos evező is 100 kiló körül mozog, ha lapsúlyokról van szó.

  Fred23

  Jól kiszőrösödtél.
  Amúgy egész testes edzéssel vágj neki, 1 hónap az sok idő. A jövő héten meg mehetsz, amin voltál.

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Épp az a lényege, hogy bírd. Mindenre egy, vagy néhol két gyakorlat, és nem bukásig.
  Egyébként meg nincs, ha!

  Egy ilyesmivel kb.:

  Függő lábemelés 2 s. 15-20 i.
  Guggolás (súly nélkül, max. rúddal) 3 12-15
  Fekvenyomás döntött padon egykezes súlyzóval 3 12-15
  Húzódzkodás 3 10-12
  Nyak mögül nyomás 3 10-12
  Tolódzkodás 3 12-15
  Bicepszezés Scott-padon 3 10-12
  Vádlizás állva 3 10-12

  Egy háromszor elmész, és jó is leszel a következő hétre, kellően átmozgatva.

 • Dicker

  őstag

  Nem feltétlen. 90%-os cuccoknak is jó ízük van. Persze az már drágább, és ebből a 80-asból se kötelező a natúrt venni. :)
  Persze cukorral könnyű ízesíteni, de van pár gyártó, aki megtalálta az okosabb módot rá cukor nélkül, vagy minimális 1 g alattival.. :)

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Akkor jó lenne frissíteni a "tudásod", mert az csak egyre szűkül az idő előrehaladtával, ha nem bővíted. :)
  Igen, és nem egy 90%-os fehérje van.

 • Dicker

  őstag

  1
  2
  3. (89.2)

  Mindez eltörpül a 2600kcal/184g-os tömegnövelő mellet, amitől már 20 centit nőtt a bicepszem.

 • Dicker

  őstag

  Aki hülye, az kint sem váltja meg a világot!
  A legalja munkákhoz még nyelvtudás sem kell sokszor, és 1500 körül keres egy átlag szalagmunkás/kisegítőmunkás is. Napi 8 órában, heti 5x, és lehetőség van a túlórára, meg ünnepi plusz pénzre. A legalját, a legalja végzi.
  Ha már beszélsz két nyelvet, és seggtitán sem vagy, akkor 2 körül is hozhatsz, és ott még az előléptetést is ismerik. A vendéglátásban meg sok helyen szállást, és kaját is adnak a fizetés mellé, meg létezik a borravaló szentsége is. Én is ismerek olyat, aki a havi 1500 eurós bértől, eljutott a napi 100.000 Ft-ig. Hülye lenne hazajönni, valami luxus szállodából, ahherceg jár. :)

 • Dicker

  őstag

  Eddig is lehetett tudni, hogy bármit ehetsz. Duplasajtos mekkrojáltól is lehet nőni/fogyni. Van benne majdnem 60 gramm fehérje a 30 szénhidrát, és zsír mellett... Csak hosszútávon nem lesz túl egészséges.
  A kapszula kiegészítését meg nem véletlen mondtam már, mert egymagában gyenge.

 • Dicker

  őstag

  Csak élje túl... Ez a veszélyes része, és nem a hgh, meg a többi..
  Kicsit elkapkodottnak tartom az időzítés. Sanszos, hogy sok tömeget veszít. Egy másfél hétig még ráért volna ezt elérni.

  [ Szerkesztve ]

 • Dicker

  őstag

  Annyiban, azért igazuk van, hogy a nagy izom, nem mindig erős is. :)
  Ez a fehérjebevitel meg annyiban érdekes, hogy ugye mindig elvileg száraz izom tömeget kéne alapul venni. Például a 100 kilós embernek se feltétlen kell 200 g, vagy afeletti fehérje tömegnöveléskor. :)

 • Dicker

  őstag

  Ezek a felosztások jók, de nem éppen gond az sem, ha nem így van. Minden, cél-, és egyénfüggő. Ezzel a kijelentéssel, hogy ez a jó, csak azt csinálod, mint akikről eddig is írtál.
  Diétában például nem ezt a párosítást támogatom. Sőt van, aki tömegnövelés idején sem, és inkább a synergonista, vagy a mellékterhelést kapó izom edzését.
  Az nem baj, ha valami kap terhelést az első testrésznél, és azt edzed utána. Igazából, akinél túlzott terhelést kap, az jobb, ha előtte leedzi, mert nem jól csinálja a gyakorlatokat.
  Persze lehet, hogy nem lesz túl nagy súly a kezében eleinte, de legalább nem vállból nyom fekve, meg bicepszből hátazik. :)

 • Dicker

  őstag

  Lehet a heti kettő a gond, és eggyel jobban menne. :)
  Amúgy milyen határt akarsz átlépni. Ésszerű keretek között az 50-60 fölé nem igen kéne menni, kezdőknél 40 is elég sok mindenre. A fogással meg nem mész sokra, mert nem egy gyakorlatnak számítanak, és te csak egyben akarsz előrelépést elérni. Ne a súlyt üldözd, sokan esnek ebbe a hibába!

 • Dicker

  őstag

  Dianabol
  Sustanon 250
  Humagro

  Amiket ismerek, a sötét oldal előtti szerekből. Ezek fogyaszthatóak, és van hatásuk is.

 • Dicker

  őstag

  Biztos nem szereti, hogy abban van a legtöbb kreatin, ami még elérhető az átlagember számára. Jó kis tepertő. :)
  Megy egyébként is, hogy hangzik, hogy disznó, meg sertés... Tiszta proletár. A marha, meg pulyka, vagy akármilyen hal, hasonló zsírmennyiséggel jobban eladható.
  Én egyébként csak lazaccal, és bélszínnel látom el a fehérjeszükségletem.

 • Dicker

  őstag

  Sokkal logikusabb lenne, ha a nyers értékeket néznéd, és nem az elkészítettet. A lapocka, meg távol van a sovány hústól. :)
  Megyek eszek egy kis éti csigát. Kell a zizom.

  Link

Hozzászólok Aktív témák