Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • MMA87

  őstag

  válasz syl5 #61775 üzenetére

  Úgy is mindenki kipróbál minden ilyen csodát, a fejlődés érdekében. Rákölt 2-3 havi kondibérletet ezekre a kiegekre és a végén rájön, hogy nem sok értelme van, ha lájftájm naturál. Én is ilyen voltam, egész sok pénzt eltapsoltam, a hatás elmaradt (magyarul ezektől vártam jobban a fejlődést, bár 100%-ig betartott kajával se hozott nagyobb eredményt mint mikor becsúszott 1-2 szemét).

  Ízületvédő/vitaminok(vitaminból sem kell feltétlen a csodamátrixos), fehérje meg kreatin és csókolom. Aki nem akar évekig szenvedni 1-1cm-ért meg 2-3kg izomért cserébe, az úgy is talál megoldást.

  És azért én elég kevés embert ismerek, aki évekig kibírja anélkül hogy hozzányúljon valamihez, akár próba szintjén is, és 2-3 év edzés elteltével egy közepes Mr.Rik formára azt mondja, hogy na ez igen, még 1-2 év és jól fogok kinézni.

  Assdak: én nem biztos hogy erőltetném az ON-t, persze ez én vagyok, sajnálom rá, volt amikor nem számított, megvettem. Nem tudom az anyagi helyzeted, de ha ennyire nem számít havonta a 15k erre, akkor toljad, mert minőségi, vagy legalábbis kurvajó ízekben van. Anno bármibe tettem, jó íze volt, palacsintába, túróba, stb. Nem lehet elrontani vele semmit sem.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák