Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Runner_fxr

  Ármester

  válasz margithid #91517 üzenetére

  Biotech Brutal Gainer-t, és Arnold Iron mass-t. Felváltva szedtem őket, nem tudom melyik okozhatta, vagy talán mindkettő, bár az Arnoldos jobb minőségűnek tűnt és drágább is volt. Régebben is sokat ittam Universal termékeket meg Scitec-et akkor nem volt baj, vagy csak nem vettem észre.
  Persze a tápkieg egyszerűségében rejlik a sikere, könnyű magadhoz venni. Ettől még nem feltétlenül egészséges. Az orvosom szerint egy csomó mindennel szennyezve lehet, akár szteroiddal is. Ezen anno én is nevettem amikor a boltban kapható fehérjéket azonosítottak az illegális szteroidokkal egyes emberek, de a tény az, hogy valami bezavarta a hormonháztartásom, a csomó ettől keletkezett. Szerencsére nem volt rossz indulatú és el is múlt, de azért elgondolkodtam. Inkább még több minőségi kajával próbálom pótolni.

  Én senkit nem akarok hittéríteni, 90-es évek vége óta foglalkozom a súlyzós edzéssel, voltak kihagyások sajnos balesetek miatt, de sok év edzés van a hátam mögött. Sok tápkieget is szedtem, de mostanában elgondolkodtam rajta, hogy van e értelme egyáltalán? Felőlem mindenki azt szed amit akar csak leírtam egy véleményt.

  [ Szerkesztve ]

  --- Kerékpár szerviz Törökbálinton! ---

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés