Új hozzászólás Aktív témák

  • aelod

    veterán

    válasz Alpachino #96690 üzenetére

    De nem azzal van a baj, hogy tahó. Hanem azzal, hogy van benne ez a felsőbbrendűségi érzés amivel szakmailag egy magasabb szintre helyezi magát. Képesítés nélkül okít mindenkit úgy, hogy szakmailag semmit nem tett le az asztalra még. Írt egy könyvet, alap dolgokról. Bárki összeollózza a neten manapság azt a tudást amit a sárga kapszulában leírt. Nyitott egy termet. Nem kell hozzá csak ész és kapcsolat.

    Tóth Dani jutott az eszembe erről. Az egyik riportjában mondta (és maximális tiszteletem neki), hogy attól, hogy ő profi versenyzővé vált nem jelenti azt, hogy jó edző is. Nem érezte késznek magát és a tudását arra, hogy hétköznapi emberekkel foglalkozzon személyi edzés keretében. Ezt pótolta és már jó ideje vállal klienseket. Meg van benne az alázat. Ami a Bunnyból hiányzik.

    Azt viszont nem lehet elvitatni a drogos nyúltól, hogy rendkívül nagy közösség építő ereje van annak amit csinál. Gondolok itt a BBtv-re és a honlapra. Az edző válaszolban olyan kérdések is vannak amik sokkal inkább életviteli és párkapcsolati dolgokat foglalnak magukba.

    Az, hogy ez mennyire jó dolog azt döntse el mindenki maga...

    [ Szerkesztve ]

    "It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák