Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Ijk #92580 üzenetére

    És 250 kilóval is megy? :P
    Egy válogatott szintű erőemelőről van szó, de fitymáld csak le nyugodtan. Tudom, te izmosabb és erősebb vagy és különben is naturálabb, mint a doppingtesztelt versenyző. ;]

    Ha nem ATG guggolást csinálsz, akkor a derekad kapja a terhelést, így meg inkább a csípőd, a térd nem vészes ha rendesen nyitod a csípőd. Így én is tudok guggolni a rozzant derekammal, első kézből tapasztaltam ezt. Amiről te beszélsz, az a "pause squat", pont ezt csináltam múltkor 120 kilóval 5*3-at. Jóval többre értékelem ezt, mint a korábbi 160 kilós pucsításokat. EZ guggolás, a többi meg valami olyasmi. Ahogy a húzódzkodás is ez: link, nem pedig ez: link. Tudom, tudom, izoláció meg minden, csak épp ezek összetett gyakorlatok, pont az a lényege, hogy több izom dolgozik egyszerre.

    (#92581) aelod
    Ha ura vagy a mozdulatnak, nem az. Csak vigyázni kell, hogy ne egóból csináld, hanem tényleg 1RM legyen, ne pedig 0,75. Egyébként nem azt mondtam, hogy erőltetni kell, csak felmérni az elején, hogy be tudd lőni a terhelést. Valami alapján programozni kell.

Új hozzászólás Aktív témák