Új hozzászólás Aktív témák

  • Jó, nyugi, én nem kolosanyi vagy Kovee-n basztam fel magam. Ízlés kérdése, hogy ez tetszik-e valakinek. Más kérdés, hogy gyúrós topikba jönni, aztán meg nyavalyogni, hogy nem tetszik, az elég gyökérség ;]

    Engem Peti78 baszott fel, de ezt már leírtam annál a posztnál is. Mi az, hogy csoffadt? Míg egy átlagember segge áll mondjuk 30% izomból, 40% zsírból meg 30% víz, kötősz9vet meg hasonlókból, addig ezeknek a vadállatoknak 95%< része a seggüknek izom. És még így magában, izomból is 2x akkora, mint másoké. Erre milyen idióta mondja azt, hogy csoffadt?
    Persze, más az alakja, mert itt csak az izom adja az alakot. Itt az a baj, hogy angyon sokan még csak képről láttak ilyet, vagy még úgy sem. Pedig ugyanaz a helyzet, mnit amikor valami látványosságot látsz képről, aztán élőben.
    Mondjuk egy szupersportkocsit. Vagy egy felhőkarcolót. Képen is látod, hogy valami nem hétköznapi dologról van szó, de amikor élőben állsz mellete, akkor döbbensz le cask igazán, hogy miylen durva is valójában.
    Minden évben van Superbody itt Magyarországon is, ahova el szoktak jönni a Scitec nagydarab versenyzői, a külföldiek is egy kicsit mutogatni magukat. Menjetek el és nézzétek meg. Amikor melléállsz, és nem tudsz úgy közös képet csinálni vele, hogy mondjuk átteszed a vállán a kezed, mert akkora karja meg háta van, hogy a háta közepéig sem érsz el az oldaláról, akkor majd rájössz, hogy eddig fogalmad sem volt, hogy mi az amit eddig a képeken láttál.

Új hozzászólás Aktív témák