Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Dicker #78188 üzenetére

    Hallod, te tudsz valamit! Ki is fogom próbálni, nem kóbi lesz a paprikás krumpliba rakva, hanem csirkemell. Teljesen jó. :DDD

    (#78190) Woodslave
    Én mondjuk azt nem értem, hogy hülyeségekre van pénz, de egészséges életmódot folytatni nincs. Unokahúgom például van, hogy Kaposvárról felutazik Budapestre ruhát vásárolni, de még csak nem is a méret miatt (nálam már volt, hogy futócipőért Pestre kellett utazni, mikor még nem ott tanultam, akkor még a netes rendelősdi se terjedt így el), hanem mert csak úgy. Na most az 15000 forint legalább, ha a benzint, az autópálya matricát meg a pesti parkolást, egyebet beleszámítom és akkor még nem vett semmit. Ez jól van, mert hát kirándulni kell néha, de a csirkemell az drága. És akkor meg szidja a tesitanárát, mert azt mondta, hogy igen gyenge a fizikuma. A netfit felmérőkön magas testzsírszázalékot mértek nála, valamint kiderült, hogy 2 km-t nem tud összefüggésében lenyomni és 10 szabályos fekvőtámasz nehézséget okoz neki. De a tanár a hülye természetesen, mert a munkáját végzi.

    Na de mindegy, ezért mondom, hogy én nem tudok mást csinálni, mint minél kevesebbet beszélni erről, rájuk hagyni, aztán ők se szólnak bele az én dolgomba.

Új hozzászólás Aktív témák