Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz FIREBLADE78 #73917 üzenetére

    Elértem itt is eredményeket, de amikor folyton ilyen dolgokkal kell küzdeni, hogy pl:
    30 kg-ig vannak kézisúlyzók és azokból is 20-30 kg között 2,5 kilónként van, ami akkor 5 pár súlyzót jelent. Ebből az 5 párból átlagban 3 mnidig össze volt törve mert ledobták és szart volt és nem bírta. Átlagosan két hónap alatt javítottak meg egy párt, amit utána 2 hét alatt újra összetörtek a dobálós faszfejek. Egyszer pont ott voltam, amikor az egyik TEK-es idióta összetörte, aztán meg csak les, hogy hát ennek ki kéne ezt bírnia nem? Ja bazmeg, 10-edjére töröd össze, de nem tűnik fel, hogy nem bírja ki, bazdmeg?
    Ezért ha egykezes súlyt akartam használni, mindig az összeszerelhetőt kellett használni. Egy csomó idő volt összevadászni hozzá a súlyokat plusz összerakni. Az edzés jó része azzal ment el, hogy azzal a szarral legóztam. Plusz a szorító se ment rá rendesen, ha nem jól találtad el a párosítást és akkor lötyögött össze-vissza.

    Akkor van egy csomó lapsúlyos gép, azokon meg egy csomó súly össze van törve, ami ugye azt jelenti, hogy akkor oda nem is tudod bedugni a reteszt, mert a törött súly ugye megakad.

    Lábtoló egy olyan idióta fasz gép ott, hogy az is lapsúlyokkal van alapból egy rakás áttételen át. Na mondanom sem kell ,hogy annyi súrlódás, meg disszipáció van azokon a szarokon, hogy nem is hasonlít az ottani nyomás egy rendes lábtolóra (aki azt mnodja, hogy tök8 mert a súrlódási erő lenyomása is ugyanoylan erőkifejtés, az tuti nem edzett még ilyen szaron és nem tudja miről beszél).

    Akkor az a kurva terem 8kor nyit hétköznap, déltől 2-ig ebédszünet, utána még fél 9ig nyitva. Szombaton egyszerűen zárva. Vasárnap délután 4től este 8ig nagy kegyesen kinyitnak.

    Mondtam, hogy nem akarom sorolni, csak felbasztad az agyam :)) És ez csak néhány dolog, arról a szar teremről, van még tovább is. Na mindegy is, eddz egy ilyen teremben, nincs kifogás :)

    (#73920) Dicker
    A clenbuterol az a spiropent nem? Eredetileg asztma-gyógyszer vagy mi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák