Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    válasz paye #73808 üzenetére

    Nem jutott eszembe bevallom. :) Körbejártam a földszintet, mert nem találtam elsőre, de nem is rémlik olyan üzlet egyébként.

    Végül visszaengedtek, leedzettem, van sok gép de nem fog hiányozni. Valahogy az egész közeg nem jött be, a sok félhomály, meg az ott lévő emberek sem az én világom, igaza volt Daninak, hogy örülök majd a kis vidéki termemnek. :) Ráadásul nincs a szekrénykulcson szám, figyelni kell, el ne felejtsd. :B Pozitívum, hogy az öltözőből nyílik a szauna, és van hajszárító. (Nem mintha hajat mosnék egy edzőteremben, de minimális költség, szóval kedves gesztus a csajoknak.)

    syl, nehogy elvedd a sót. Egyrészt, szüksége van rá a szervezetnek normális mennyiségben. Másrészt, ha elveszed a sót, akkor amint egy pici sót viszel be - és be fogsz, mert ilyen az élet, nem fogod örökké párolt csirkemellet enni - akkor annyi vizet tartasz vissza, mint az állat, fizikailag is kellemetlen érzés lehet.
    Ha vizesnek látod magad, az még bőven zsír. Layne Norton még a versenyek előtt sem veszi el a sót, magától sem, meg a versenyzőitől sem, túl drasztikus, és belaposodtak. Nagyon alacsony testzsírra le kell menned, hogy egyáltalán lásd, hogy kiment egy kis extra víz, és nem is fenntartható.. szóval téged nem a víz zavar az tuti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák