Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz deniro2 #68723 üzenetére

    Én pedig egy szót sem szóltam izomlázról. Ha rendszeresen edzed a lábad, akkor nincs olyan szintű izomlázad, hogy 3 nappal edzés után ne tudj megmozdulni. De egy rendes lábedzés úgy kimerít, testileg és idegileg is, hogy nem tudnád 3 naponta csinálni. Erre mondtam, hogy nem mosolyognál őszintén.

    Nem tudom, hogy te milyen lábedzéseket szoktál csinálni, látatlanban nem ítélkezem, de tudom, hogy sokan nem ismerik az IGAZI lábedzést. Azt, ami az egésznek az esszenciáját adja. Amit ha nem ismersz, akkor valójában nem tudod, hogy mi is ez az egész sport valójában. Amit ha nem csinálsz rendesen, akkor az egésznek a lényegét hagyod el. Az az edzésnap, ami 2x olyan nehéz, mint az utána következő legnehezebb edzésnap (ami a általában a hátat tartalmazza).

    Valójában amikor majdnem lenyomorítottam magam, amikor tönkrevágtam a derekam, csak az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Durva, de valahol megkönnyebbültem, hogy többé már nem tudom olyan szinten terhelni magam. Előtte úgy értékeltem a dolgot (és teszem ezt most is on-szezonban, csak máshol van a hangsúly, nem a nagy súlyokon), hogy magamat köpöm szembe, ha nem hozom ki magamból a 110%-ot. Ezután viszont már tudtam, hogy nem lesz bűntudatom, nem akaratgyengeség lesz, ha nem hajtom szét magam. Nem kell végre minden héten meghalnom. Tényleg egy kis felszabadulás volt.

    Egyik kollégámat, aki ott edz, ahol én, egyszer végighajtottam egy ilyen lábedzésen. Ott álltam mögötte végig és nem hagytam, hogy csökkentse az intenzitást. Azóta inkább azt az álláspontot vallja, hogy nem kell neki lábedzés, elég az ő lábának, amit focizás közben kap :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák