Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Ijk #68382 üzenetére

    Oh, én már 10 éve, így 25 évesen már ki vagyok égve az edzésben :D Az első 5-6 évem volt olyan, hogy rohadt motivált voltam és mentem előre, ahogy csak tudtam. Mint írtam voltam 88 kg is, ami azért ehhez a magassághoz elég durva volt. Aztán jött egy csúnya sérülés, ami miatt a guggolást, mint gyakorlatot el kellett felejtenem (pedig abban voltam a legjobb), rá egy évre meg egy másik. Utána úgy voltam vele, hogy ha kurva erős nem leszek már, akkor valami forma legyen és onnantól kezdtem egyre jobban a kajára figyelni. Nyilván a nagy súlyok elhagyásával azért tömeg is veszett el.
    De nekem nincsenek különösebben nagy ambícióim ebben a sportban már, csak egy életformává vált. Minden nyárra lepucolom magam strandformára és élvezem az eredményt.

    (#68384) deniro2
    Ebben alaposan tévedsz (vagy nem is tudom mi lenne az adekvát kifejezés a 'dead wrong'-ra :D ) A csajok meghalnak a kockás hasért. Én világéletemben egy pufibb gyerek voltam, mindig amikor edzettem is. kb. olyan formám volt, mint most itt God Vazzeg kollegának. Úgy fasza volt nagydarabnak lenni, de a csajoknál ezzel nem volt nagy siker. Azzal meg nem lehet csajozni, hogy 250-et guggolsz, vagy 150-et nyomsz fekve. Úgy jól hangzik, de nem is tudják hova tenni, meg nem is érdekli őket. (Az uccsó képet, amit linkeltem, ahol 250 van a nyakamban, sok lánynak elküldtem már kíváncsiságból, hogy mondják meg hány kilo van rajta. Úgy a legtöbb tipp 100 kg-ról szólt :D ). Ellenben, ha ott vagy a diszkóban/kocsmában, elkapod a kezét, végighúzod a hasadon és az épp olyan, mintha macskaköves utat simogatna, na attól egyből nedves lesz a bugyi.

    Idén nyáron pár hasonló fizikumú haverommal lementünk siófokra egy bérelt házba. Mivel csak fiúk voltunk és kitaláltuk, hogy kénének csajok is, így délután kimentünk a strandra. Fecske fürdőgatya, hogy a combfeszítő fejei is látszanak :D Amelyik csaj megtetszett, ahhoz odamentünk és elhívtuk estére. 5-ből 4 igent mnodott, csak úgy, hogy egy random srác vagy (pár random srác, attól függ, hogy csapat lány volt, vagy egyedül volt, mi sem mentünk oda mindenki az összeshez) odament és elhívta. Nem is számoltuk, csak az lett a vége, hogy estére 3x annyi lány lett a lakásban, mint mi voltunk. Utána meg kedvünkre válogattunk.

    Ez az amit a száraz izomzat ad, és ez akkora királyság, hogy nem érdekel, hogy kisebb az izomtömegem, mint régen volt, meg mint amekkora lehetne, ha betömegelnék, mert szart se érnék vele a saját szórakoztatásomon kívül :D Mostanában már offszezonban sem szoktam nagyon 75-76 fölé menni, pedig régen azért volt közel 10 kilós ingadozás a téli és a nyári tömegem között. De egyszerűen már eljutottam oda, hogy rosszul vagyok attól, ha belenézek a tükörbe és egy "platty" a testem, meg disznófejem van...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák