Hozzászólok Aktív témák

 • zsolt1225

  aktív tag

  5-kor végzek, le tudnék érni a terembe fél6-6-ra, de akkor olyan sokan vannak, hogy alig tudnék haladni, mindenhova várni kellene szinte, ezért szoktam menni 7-re. Akkor is sokan vannak, de jobb a helyzet, ezért szoktam inkább enni egyet és utána menni, nem jól teszem? Szeretek 11 körül lefeküdni aludni, hogy azért aludjak picivel többet, ezért nem nagyon tudok többször enni már.

  (#68310) Nightmare: A csirkemell rizs csak egy átlag amit említettem. Szoktam enni tésztát is mostanában, krumplit, krokettet néha. Halat ritkábban, mert hamar megunom, de azt is szoktam. Inkább csirkemell megy változatosan, marha-sertés húst nem is szeretem. Próbálok törekedni arra is, hogy minél több zöldséget egyek.

  (#68316) Rivaul : 21 vagyok, tavaly augusztustól veszem komolyan. Zsömlét kb 2 hónapja eszem, amióta dolgozom, hogy legyen +1 étkezésem valami szénhidráttal. Előtte nem ettem semmi ilyet, de akkor ezt el fogom hagyni, viszont a helyére kellene akkor valami plusz, ami nem csirkemellrizs.
  Nem vagyok könnyen zsírosodó, mondták már azt is, hogy shake mellé menjen mondjuk egy csoki, de már 2,5 hónapja nem eszem semmilyen süteményt, édességet. Mogyorót szoktam még enni pár naponta, mogyoróvajat is néha.

Hozzászólok Aktív témák