Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani82

    senior tag

    Na, hat leirom a tapasztalataim ugyis epp aerobozok.
    Veget ert a tabis stana kuram :) mostantol lifetime natural vagyok ;]

    Elso met hetben kb. semmit nem tapasztaltam, utana robbanasszeruen megnott az eroszintem.
    Elkepeszto modon emeltem a sulyokon, pl 45 fokos nyomas 70rol 85-90re emeltem ugyanolyan szeriak mellett.
    Bicepszhajlitas allva eddigi 12kgrol 16ra emeltem. Durva volt, iszonyat motivaciot ad es.tenyleg a vegsokig akarod nyomni amig meg nem hal az izom.
    Viszont ennek koszonhetoen a 4..heten izuletek elkezdtek fajni pedig mar elotte is es kozben is izuletvedot szedtem (arthro guard) a bal konyokom es terdem edzesen kivul is fajt pl. sima jarasnal is kellemetlen volt. Futni pl nem is tudtam es utolsp idoben mar a hattamaszos bringa is szenvedes volt.
    Az izuleti fajdalom viszont a kura vege utan kb 3. Napon teljesen elmult.

    Egy ideig meregettem magam mert nagyon meglepo volt hogy napi 50-80g ch es 250g protein mellett naprol napra nott a.sulyom. a kura alatt 4 kg.jott fel. Ennek ugy erzem nagyon nagy resze viz, most visszaaltam a rendes dietamra heti 5 sulyzossal 7 aerobbal. Egy het alatt 2kg el is.ment.
    Meglatjuk mi marad alatta probalom extra bcaaval es a sulyok megtartasaval konzervalni ami feljott izmot.

    Lenyegeben tobbet vartam, amennyire tul paraztam oyszesegeben _nekem_ nem jott be. 2 bulit mondtam le mert feltettem a majam nem akartam meg alkohollal is basztatni. Ittam nap0nta a mariatovist olajat es a teat 3 naponta. A heten elmegyek laborvjzsgalatra azert.
    Most megy a levezetes augusztus kpzepeig aztan szerintemlegkozelebb csirket veszek az aran esetleg jovo nyar elott vmi szurisat ;]

    [link]
    [link]

    A kepek ma keszultek

Új hozzászólás Aktív témák