Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz kolosanyi #53388 üzenetére

    Hat ez az. Olvastam en is mindenfele szamokat 1g-tol 3g-ig, de nem ez a gond, hanem az hogy mire kell szamolni. Testsulykilogrammra? Zsirmentes testtomegre? Netto izomtomegre? Mert kurvara nem mindegy am, itt jon meg a "mi meg ketto" problematikaja.

    Vegyunk ket 100 kilos csavot, az egyik legyen 10%-os testzsirral egy kigyurt testalkat a masik meg 30%-os testzsirral egy pohos irodista.

    Mindetten olvasgatnak es arra jutnak hogy nekik 2g kell.

    Namost alapbol mindketten 200g-ot kezdenek tolni naponta. Jo ez igy? Nyilvanvaloan nem, hiszen maga az izomzat ami valojaban felhasznalja a feherjet kettojuknel dramaian elter. Igy az egyik vagy tul keveset vagy a masik tul sokat eszik.

    semmi gond, szamoljanak zsirmentes testtomeggel, az egyiknel 90 kilo, igy neki napi 180g adodik, a masiknal 70 kilo, neki 140g. Hoppahoppa, a masodiknal maris 30%-kal kevesebb feherjerol beszelunk!

    Nade legyen a legtutibb szamitas a netto izomtomegre vetitve. Jovan bakker de az mennyi? Mert ugye le kell vonni a csontozat, a kotoszovetek, a bor, az agy, az idegrendszer, a ver, a belso szervek stb. tomeget. De mennyi az konkretan?

    ha mindenfele szamitast megnez az ember, akkor gyakorlatilag az jon ki hogy a peldaembereknek napi 100g-tol 300g ig barmi lehet jo, barmelyik mellett lehet ervelni, barmelyikre lehet forrast talalni.

    Es akkor meg ott van a novenyi forras problematikaja. Kihagyjuk? Ne hagyjuk ki? Reszben hagyjuk ki? Ha nem akkor miert igen?

    Szoval nekem ne jojjon senki a "grammpontos tiszta kajalas"ra valo hivatkozassal mert az nem mas mint illuzio.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák