Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz Ijk #53333 üzenetére

    en azt gondolom hogy nem a nagydarabnak levéssel van a problema, hanem az egyideju alacsony testzsirszazalekkal.

    Ha megzabalsz jo sok kajat "tisztan" (mert megis mi a tokomet jelent az hogy tisztan) es edzel mellette akkor sanszos hogy nagydarab leszel, persze zsirdiszno formajaban.

    De aki szeretne izmosnak lenni es mondjuk elocsalogatni a hasizmat a zsirparnak alol, az hamar rajon, hogy a helyzet korantsem olyan egyszeru mint ahogy a klasszikus modszerekbol az kiolvashato.

    Es akkor elkezd olvasni mindenfelet es rajon hogy a valosag kurvara maskepp nez ki. Mert olyan alapveto kerdesekre sem tud valaszolni, hogy a bevivendo grammra pontos feherjemennyiseget ugyan mire vonatkoztatva kell megallapitani. Lehet mondjuk ez nem mindenkit zavar, de az en mernokagyamat nagyon is. Mert imadom a szamokat, de csak akkor ha azok szilard alapon allnak. Ha csak lognak a levegoben akkor az engem kibillent a szemelyes komfortzonambol.

    Mintha valaki azt kerdezne hogy mennyi meg ketto. Te meg mondanad hogy mi meg ketto? az meg csak hajtogatna hogy mennyi meg ketto, ez egy egyszeru kerdes, faszert kell bekavarni mindenfele hulyeseggel meg kerdezoskodessel.

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák