Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    Üdvözlet,

    Szeretnék két dologra választ találni hátha itt sikerül :
    Szóval adott 180 cm magasság amire anno jutott ~95kg aktív focizás mellett , akkor jó formában voltam lefutottam a nyikhajokat is , aztán ez abbamaradt és szép gyorsan jöttek a kilók végül is 128 körül álltam meg .Tudom ez baromi soknak tűnik és sok is viszont ha lehet azt mondani mindig is erős csontozatú voltam így amikor feljött ez a téma mindenki 105-110 kg köré lőtt be. Na most ebből elegem lett így szépen elhagytam az energia italt , kávét ,figyeltem mit mikor eszek stb stb. Szépen elkezdett lemenni viszont nagyon megálltam 105-107 között jó pár hónapja ,mozgás nem csökkent kaja bevitel nem nőt ,de nem megy egyelőre le több.Vajon itt állt be a szervezetem itt "érzi jól magát" vagy minél "kevesebb" felesleg van rajtam annál jobban lelassul a fogyás , vagy csak türelmetlen vagyok?
    Húst hússal eszek főleg csirke de a sertést/marhát sem vetem meg , Biotech One a day vitamint szedek egyedül mást nem.
    Másik , természetesen edzeni is eljártam 3 műszak miatt persze nem volt rendszeres heti 1-4 alkalom között mozgott beosztástól függően . És valamilyen hirtelen felindulásból arra kezdtem el koncentrálni ,hogy jussak el odáig ,hogy önsúllyal tudjak edzeni ( tolockodás (simán megy 4*10-12 vagy 6*8 filóztam a plusz súlyon is) , húzódzkodás több fajtája , fekvő (főleg percben mérve rekord 53 azon még van mit javítani bőven , k@a cigi miatt elfogy a szufla :) )
    Odáig eljutottam ,hogy (nem tudom pontosan melyiknek mi a pontos neve remélem jól írom ) Közepes alsó fogásból , Semleges fogás szűken és szélesen is 1-2 megy szabályosan után szenvedős de még az is több mint a semmi viszont a mellhez húzás illetve a "hát mögötti" egyáltalán nem megy , megtudom tartani magam pár másodpercig 5-10 de felfelé nem mozdulok el aztán annyi
    Kérdésem , van olyan súlyzós gyakorlat erre amivel tudok ezen segíteni ,hogy ezek is idővel menjenek ?

    Köszi.

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák