Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    #49666: Nem, nem futok soha. Intervall kardióm van heti egy, kitörések, guggolások, szökdelések futógépen (és igen, hülyének néznek mikor csinálom). :D Plyo is volt az első hónapban.

    #49667: Hát azért az én étrendem is folyamatos. ;] Úszógumival kezdtem 7 hete szottyadt seggel. :( Mondjuk az edzőm zseniális szerintem, elképesztő miket hoz ki az emberekből. Pélául mikor kicsit elakadtam, eszembe sem jutott volna kcal-t emelni, rádobott 200-at és bamm, 1 hét múlva rá olyan, mintha hasaznék is pedig nem. :D

    #49672: Időben nem sok. Kb. kéthetente elmegyek egy hús-hal/túró/ bevásárlásra, ilyenkor veszek tartós dolgokat is, amik fogyóban vannak, heti kétszer kb. pedig bemegyek zöldség, gyümölcsért, kenyérért. Szerintem ez nem több, mint amennyit egy átlagember tölt ezzel. Hétvégén tervezgetek kb. 1 órát, hogy mit akarok enni jövő héten, felírom mennyiségekkel, és az alapján elkészítem amit megkívánok. 10-15 perces kajáim vannak, ha sütit sütök akkor az több előkészítés persze, de arra nincs időm minden nap.

Új hozzászólás Aktív témák