Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz Assdak #46049 üzenetére

    ki beszélt itt Cutler szintről.. pff
    gaylight hivatalosan is boozykategória krisztiánó ronaldóknak krisztofeleknek meg győzikéknek, berkiknek, akik növivel készülnek be oda ami a szuperbody athletic alatt van 3al..
    az athletikoc is azért találták ki hogy legyen valami pályakezdő szint ahonnan majd el lehet indulni, mert a teenager kategóriákban olyan emberek indultak amilyeneket a berki szint csak "fényképen" látott. de hamar kiderült hogy az athletic se hipphopp nyerhető azoknak akik nem akarnak rendesen felkészülni, aztán majd ellébecolnak ott. olyan versenyzők mint Lénárd Lajos akit mondjuk nem szeretek különösebben.. de belerakott 15 év munkát, vagy az Illés Norbert detto, és lehetne azért még sorolni akár minden évben 4-5 további versenyzőt akik alkotnak valami értékelhető testépítő fizikumot a lehető "legkisebb" kategóriában.
    na ők testépítők. az hogy valaki gayceleb kategóriában majomkodik az nem.
    szal ehhez nem kell bulvár.. le kell tenni vmit az asztalra. edzésmunkában vagy versenyen.. de az hogy 2 év alatt növivel mr rik lett és nyomja magát a médiában mint nemzeti testépítő szupersztár az elég röhejes szerintem

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák