Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz hrvp #36915 üzenetére

    ugyan. maradjunk a tenyeknel. misi illegalis cuccokhoz nyul, amik nem azert illegalisak, mert akik hozzak a szabalyokat irigyek a kisportolt, izmos misikre, hanem azert mert ugy iteltek meg hogy veszelyes.
    nekiallhatunk vitatkozni azon, hogy mennyire veszelyes, mennyire nem, a lenyeg nem ez, hanem a dontesi folyamat, ami misi fejeben lejatszodik. Engem legalabbis ez a resze erdekel. Mondjuk en szeretem pl. a Csernus konyveit is, pedig gyakran nem kellemes amikor magara ismer az ember :)

    (#36918) Tulku alapvetoen egyetertek, bar azert hozzatennem hogy az egyen dontese nem csak akkor van kihatassal a tarsadalomra, ha kozvetlenul az orra ala fujja a fustot. Tegyuk fel peldaul hogy a fiatal koxergyerek (es most itt szigoruan egy kitalalt szemelyrol van szo, senki se vegye magara) a lelkes anyaghasznalattal szetkurja a szervezetet es hosszas es draga gyogykezelesre lesz szuksege. Ennek a koltseget is viselje a tarsadalom? hiszen illegalis tevekenyseg eredmenye lett a megbetegedes. Szoval tobb szempontot is lehet talalni, de nyilvan egy ilyen vita messzire vezet.

    Nekem alapvetoen nincs bajom azzal, ha egy komoly, tobb eves sportoloi multtal illegalis szerekhez nyul valaki, plane ha versenyez is. Meg igazabol azzal sem ha valaki 3 honap edzotermi bohockodas utan kezdi el szurni magat, hogy nyaron minnel tobb reszeg csajt szopathasson a Soundon. Csak legyunk tisztaban azzal mit miert csinalunk, es ne gyartsunk moge ideologiat.

    [ Szerkesztve ]

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák