Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Dexar007 #31608 üzenetére

    Mondjuk attól függ, hol. Én a 13. kerületben voltam, ott egy durvább napon 10 fölötti a riasztások száma. Ok, nagy része ilyen csipcsup marhaság, hogy ajtót kell nyitni, de azért minden napra akadt valami komolyabb melójuk is a srácoknak. Budapesten belül nagy pörgés van még a 11. kerületben is, bátyám ott dolgozott, azért tudom (ő nem vonulós, tiszt), de az egész főváros egy hangyaboly vidékhez képest. Itthon Kaposváron sokkal kevesebb riasztásuk van. Nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom pontosan, de szerintem kb annyi lehet egy héten, mint Budapesten egy komolyabb napon. Persze lehet mondani, hogy 24/48-aznak, tudnak pihenni, de többségüknek van másodállása is, pihenőnapokon szintén dolgoznak. Muszáj, hogy eltartsák a családot.

    Érdekes amúgy, hogy a gyakorlat alatt nagyon megszerettem azt a légkört, ami náluk uralkodott. Voltam irodázni is, de valami fura perverziótól vezérelve, szívesen csinálnám azt a melót, ha elvégeztem a tisztit (még 2 év). Sokkal inkább az, mint valami irodai beosztás, de nem áltatom magam, majd az OKF úgyis olyan helyre vezényel, ahol szükség van fiatal tisztre.
    szerk.: Meg akkor eléggé kicseszne az állománnyal az OKF, mert semmi tapasztalatom nem lesz ezen a téren, mire végzek. Kb. be kéne tanítaniuk, ami mindenkinek csak bonyodalmat okozna. Ennek ellenére volt már példa rá, személyesen ismerek ilyet.

    Bocsi, hogy ennyit offolok, leállítom magam. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák