Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    válasz Ijk #31322 üzenetére

    Igen, mert úgy gondolom addig nem kell bolygatni a szervezet egyensúlyát, amíg megy a növekedés. Tény, hogy évről-évre lassul, közel a vége. De nem kell kapkodni. 40 évesen is oda lehet érni. Viszont ebben nem csak fehérje van. Sok már betiltott táplálékkiegészítő is, amik általában túl jók voltak a gyártói vetélytársaknak, így inkább senkié se legyen a tuti recept, ha nem tudták a maguk módján előállítani, mint, hogy fizessenek a szabadalomért. Sőt szerintem olyan is van benne, amiről sokan nem is hallottak, mert annyira ritka. Rengeteg kutatás/tesztelgetés ára volt, amíg megtaláltam mindig, ami használt, vagy adott egy kis pluszt. :)

    Az egyetlen kúra, vagy beavatkozás, amit bevállalnék jelenleg, az a genetikai módosítás. Elég sci-fi-nek hangzik, de jelenleg a legkeményebb, és legbiztonságosabb, igaz 2 millió az ára... dollárban, így elég távoli... :) Bár hallottam már élősejtté alakuló implantátum beültetésén, bár ez már elcseszi a sport lényegét...

    De most mentem a jól megérdemelt 8 órámért aludni. Reggel edzés, és szabadnap. :P
    Viszlát!

    Szerk.: deniro2 van akikben az erythropoetin, sem egyenlő arányban, és módon termelődik mindenkiben. Ezért vannak a csoda sportolók, atléták. Illetve, akiknek alacsony ezt kúrálják értelemszerűen, ha el akar érni valamit. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák