Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Tamoo #31107 üzenetére

    Nagyon nem mindegy hogy testépítő edzést csinál valaki vagy erőemelőt. Lehetsz krva erős hogy közben szarul nézel ki, és lehetsz izmos miközben egy fele akkora gyerek lealáz nyomásban.
    Én speciel szanaszét izoláltam a gyakorlatokat, szélsőségesen testépítő edzéssel, tulajdonképp a guggolás maradt az egyetlen igazi erőgyakorlat, de azt meg 12 ismétléssel csinálom. Ha a forma számít az izolációs edzés a leghatékonyabb, viszont végig teljes koncentrációt követel meg. Persze ez a fajta edzés le van nézve mert milyen már hogy valaki izmos és nem bír nagy súllyal edzeni. Sajnos ha kialakul egy jó agy-izom kapcsolat, baromi nehéz azt megváltoztatni. Én speciel erősebb vagyok mint amikor 100-al nyomtam fekve, de ezt csak hétköznapi helyzetekben érzékelem. Fekvenyomásban gyengébb vagyok mint amikor a súlyokra mentem rá és heti szinten ugyanazt a gyakorlatot végeztem, amitől hozzászoktam az adott mozdulathoz és terheléshez.

    Nekem az a véleményem hogy mindenkinek a saját döntése melyik úton indul el, persze általában vegyesen szokták csinálni. Én is most nagyon lassan emelem a súlyokat fekvenyomásnál, de csak azért mert erősödni akarok benne, és titokban áttörésben bízok karokat illetően. De semmiképp nem foglalkozom azzal hogy mások mit mondanak, illetve ha gyengének tartanak az edzéseimből kiindulva. Mindenki döntse el neki milyen edzés a legmegfelelőbb, a lényeg hogy tudatosan épüljön fel. És le kell szarni mint mondanak mások.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák