Új hozzászólás Aktív témák

  • #94477440

    törölt tag

    Sziasztok!
    Rendszeres olvasója vagyok a topiknak, elolvastam a Sárga kapszulát is, de pár kérdés még maradt bennem.
    Ha minden jól megy, jövőhéten elkezdek edzeni. 16 éves vagyok, 186 cm, 73 kg, sportos testalkat. A következőkre lennék kíváncsi: első a kaja: csirkét hogy szoktátok elkészíteni? Lehetőleg minél egyszerűbben, minél hamarabb el lehessen készíteni. Zöldségnek mit ajánlotok? Paprika-paradicsom jó lesz?
    Második az edzés utáni visszatöltés: ha jól értem edzés előtt egy kis idővel kell enni (több) ch-t, lemegyek edzeni, aztán meg edzés után turmix, pluszba szőlőcukor? A bolti szőlőcukor is megteszi(Vitargo-ról is olvastam csak arra nem igen van pénz)?
    Terveim szerint 4 hétig alapozok, hogy megtanuljam a dolgokat, aztán pedig heti 5 napra elosztva edzésenként egy izomcsoport. Ezt nem is értem, miért nem ajánlja (kezdőknek) Bunny, így legalább csak egy izomra kell koncentrálnom egész edzésen. Mell és váll mellé megedzeném még a csuklyámat is, mert a hátamat fejlődőképesnek érzem/látom, és a két izomcsoportot a hét két végére tenném, elkerülve a túledzést. Már kinéztem hogy milyen gyakorlatok a szimpatikusak, leginkább a szabad súllyal végzettek.
    Na, dióhéjban ennyi, úgyis eszemben jut még majd valami, remélem nem bánjátok hogy ide fordulok segítségért, és megköszönném ha erre a pár kérdésre válaszolnátok! :)

Új hozzászólás Aktív témák