Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz Ijk #2087 üzenetére

    Ha fantasztikusan néznék ki, akkor azt tudnám magamról, és ha izmos lennék, mint Swarci (és kurva gazdag/híres ;] ) , akkor már egy 10 pontos nő véleménye sem számítana annyira sokat, hiszen megkaphatnám őket tucatszámra ;] Ha meg tudod magadról, hogy szarul nézel ki, akkor hiába dicsérgetnek, amíg magaddal nem vagy megelégedve.

    (#2088) drogery: nem nézegetem, csak ha ide belinkelik ;] Tudom, hogy manapság foggal-körömmel kapaszkodik az összes celeb, hogy fennmaradjon a bulvármédia sártengerében. Ha őket nem zavarja, hogy röhejesek (van az a pénz), akkor ez van... A Zsuzsi meg a többi versenyző (mármint a komoly versenyzők) meg nem 2 hét edzés után pózolnak a Velveten, és azért ők izmosak is, ennyi a különbség ;) Persze a faxbukos elkurvulás ott is megy, és itt most nem a "bunnis FB ellenességrő"l van szó, hanem attól függetlenül....

    (#2089) God Vazzeg: így van, nem vagyok izmos, nem is mutogatom magam :D

    (#2090) deniro2: lakatlan szigeten éhen halnál, ott más gondod lenne, mint a gyúrással foglalkozni. :) Amúgy részben igazad van, de maradjunk a jelen világunknál/társadalmunknál. Afrikában sem azzal foglalkoznál, ha kis afrikai éhező lennél.

    szerk: ON-ba rakom, elfér :)

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák