Új hozzászólás Aktív témák

  • kmisi99

    addikt

    válasz aelod #148006 üzenetére

    Igazad van az lemaradt.
    185cm 80kg ~15% testzsírom van, gyárilag nagydarab erős testfelépítésű vagyok szóval 80kg osan XS pólót hordok veszett sovány vagyok a hasam is kockás enyhén.
    heti 3x edzés +3x1h aerob elosztva, szóval van hogy adott nap csak edzek meg van olyan nap ahol csak aerob van. Heti 2 napom van mikor semmit nem csinálok. Munkám ülő munka, egyéb aktivitásaim elhanyagolhatóak 3 emelet lépcsőzés 3-4x, meg 1-2km tempós séta szóval ezt annyira nem számolom.

    Ed3r_X_ Munkatársamon is láttam ahogy fintorogva szenvedve küszködik a zabpehellyel mikor komolyan akarta venni a testépítést. Hát mondtam neki ha szarul csinálod meg jó hogy fos íze van. Forró vízzel leöntötte aztán bele gyümölcsös joghurt. Persze hogy hagyta a fenébe aztán vissza tért a szar kajákhoz pl kenyér stb. Ahogy én csinálom úgy szívem szerint napi 2 kilót megennék.

    300g zabpehely, felöntöm pont annyi forró vízzel ami majdnem ellepi és főzöm míg meg nem szívja magát teljesen (~2-3 perc),szóval ha már kezd leragadni akkor felöntöm még ~1-1,5dl tejjel ez krémes állagot ad neki, így tovább főzöm ismét addig míg érzem hogy akar leragadni, tűz kikapcs, ezután bele 20g zsírszegény cukrozatlan kakaópor, 1-2db banán bele aprítva, és 250g zsírszegény túró, illetve édesítőszer ha édesszájú valaki. Ez összesen 10 perc konyhai "munka" és szerintem veszedelmesen finom, nyilván az édesítőszer rádob egy lapáttal. Ez nekem 2 adag kaja általában ez a vacsorám reggelim.
    Már elnézést hogy előjött belőlem a konyhafőnök csak hát imádok sütni főzni meg másokkal megosztani. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák