Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Zola007 #128034 üzenetére

    Értem akkor nekem marad a segédvilla eldobásnál. A szimmetriát megfelelőnek tartom, persze nem mondom hogy vízben van a rúd kinyomáskor de például ilyen szóba se jöhet.

    A stabilizáló izmokra hobbigyúrósként nem látok jobb módot mint edzeni úgy mint eddig és minél később szintet lépni - így van ideje mindennek erősödni. 82kilósan most a fekvenyomás 6ismétléses maximuma 52kiló körül adódik, leghamarabb év vége körül várható a 70kiló de csak 4ismétléssel - ez elég lassú folyamat sztem :D

    További fél év kell hogy ebből 10-12őt tudjon majd és tényleg ez lesz a csúcs mert a bélnyavalyára is ügyelnem kell. Számomra a fekvenyomás a legmegterhelőbb, felhúzni vagy guggolni sokkal jobban szeretek, bár ott még ettől is kezdőbb súlyok vannak :D.

    Azért egy kétkedőnek 1szeriben húztam egy 80kilót, de edzéskörülményben 50kiló megy 10es szériában. Nyárra várható egy 60kilóra emelés - az se fog döngetni hosszútávon, nagyon maximum 100kiló ha elég erősnek érzem a hátországot hozzá... Guggolásra gép nélkül 60-70kiló, géppel 100kiló várható valamikor jövőre.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák