Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ncc1701 #122032 üzenetére

    Igen csak a legközelebbi értelmes terem a városban van... elég luxus kétnaponta lefoglalni több mint 1órát a beutazással. Én már az otthoni teremre álltam rá: van gyári multifunkciós gép ami elindulni jó volt, bár most is jó. Minden mást legyártottam: ülő vádli, álló vádli, tolódzkodó, húzódzkodó, meg pár apróság még.

    Most az Atlas mintájára már lemodelleztem egy két oldalas gépet ami alkalmas a combfeszítőre és hajlítóra. Baloldali verzió esetén tárgytalan a lábtolózás, míg a jobb oldalinál pont elférne egy ilyesmi gép. 3db ilyen gép boltban 1.2mill, lábtoló nélkül 800k, de mint mondtam az egészet itthon meg tudom csinálni. Becsléseim szerint 100k a vázszerkezet alapanyaga, kb. 50k lesz a csigákat legyártatni, a többi az én időmet eszi meg :D Egyedül a lapsúly lesz gyári ami ha nincs elírva igencsak kedvező ár a tárcsához képest, és 200k-ból meglesz egy 800k-s géppark.

    Igen jobb lenne a terembérlet de számomra inkább csak gép szempontjából - teljesen megszoktam hogy egyedül edzek és fejlődök - ráadásul másodjára mert volt egy komoly betegség ami egy éve frankón elvitt mindent. Szerencsére hasonló a fejlődés mint a nyavalya előtt, de a lábedzésen most csak a guggolás ami jó. A másik kettőhöz ami gép most van csak fenntartásokkal kezelendő - nem igazán profi.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák