Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    válasz celf #114034 üzenetére

    Kevés olyat ismerek aki 1-2 kúrát kipróbált majd abbahagyta végleg, inkább olyanokat ismerek akik időközben "felnőttek" és kinőtték a kisebbségi dolgaikat vagy egyéb zavaraikat.

    Többségre azért az a jellemző, hogy évente több kúra kell, ha meg vége van eltűnnek egy kis időre, vagy behíznak disznó alkatra, vagy befogynak kis etióp testűre.

    Egészség :U Tudok olyat a teremből aki hormonzavaros lett, csomók lettek a mellében, vese dialízisre jár. A nyáron meg egy srác "bukott" be egy másik teremből a városban, teljesen leállt az emésztése kórház stb, azt mondták az ultrahang látványán az orvosok neki, hogy ez borzalmas átküldték másik városba mert itt kezelni sem bírták kb 1-2 évig "versenyzett" megérte ;) Többségnek fingja sincs, hogy milyen szintű elváltozások mennek végbe a kúra alatt, nem érzi magán max néha picit megszédül, vagy görcsölget a hasa vagy beszúr itt-ott de jóvan az. Haverom betolt kb 150 szem methandienone-t, aztán meló miatt el kellett mennie vérképre+tüdőszűrés. Mája túlműködött, a gamma-GT értéke 300 fölött volt (kb 6x-osa a normálnak, mája ennyitől rottyon volt)

    Kíváncsi lennék hányan voltak bármiféle ultrahangos vizsgálaton vagy konkrétan egy szív ultrahangon, lehet amit az orvos mondana nekik elsírnák magukat. Simán kellene tartani már prevenciót ezzel kapcsolatban is, mert ahogy én csak a mi termünket elnézem olyan ütemben nő a használók száma, hogy hihetetlen, és kb mind gondolkodás nélkül tolja.

    Felőlem mindenki tolhatja a saját egészsége rovására, csak borzasztó csacsi dolog azt hinni, hogy nem kell megfizetni az árát sosem, már csak amiatt a téveszme miatt is, hogy na már lenyomtam 3-4 kúrát oszt nagyobb bajom nem is volt. Bár van akinél 40 év masszív pia után sem alakul ki cirrózis, szóval biztosan akadnak kivételek szerhasználat terén is, de a többség nem tartozik oda szerintemT

    És továbbra is leszarnám, mert nem érdekel az egészségük sem, mivel szerencsére nem nekem kell kezelgetni őket, de a teremben többség olyan irritáló személyiség, hogy a régi jó közeget teljesen szétkúrják. Szoktam is mondani volt az az idióta chips reklám, 'régi jó dolgokból nem maradt semmi és tényleg.. régen nem jártak ennyire idióták le, és visszasírom a 16-20 éves korszakomat, bár voltam kb 50-60kg de imádtam edzeni és 1-2 ember kivételével a konditermi légkör is szuper volt.. most meg áhh..

Új hozzászólás Aktív témák