Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    válasz -Mike- #109302 üzenetére

    Az a baj, ha kiveszem a banánt és a sajtokat, akkor már kb. levegőn fogok élni ... így is alig van olyan étel, amit szabad ennem és amit meg is tudok enni gyomorgörcs nélkül... persze ez mellékes, de igen sok ételtől fáj a gyomrom és a hasam, így már csak ezek maradtak.

    Este igyekszek 18h után már nem enni, ha mégis, akkor valami nagyon lightosat, pl. uborkát, paradicsomot, két harapás sajtot.

    De megint ismétlem magamat ... az első 2 hónapban miért sikerült 6 kilót fogynom és most miért áll a súlyom? Ha majdnem ugyanúgy csinálok mindent, akkor hol a hiba? Csak ott, hogy hozzászokott a szervezetem az edzésekhez? Sajnos nem tudok mást csinálni, edzőterembe nincs időm járni, futni is csak este tudnék, amikor már a párom is itthon van, hogy vigyázzon a gyerekre. A lépcsőzést is úgy tudtam/tudom megoldani, hogy amíg alszik a gyerek dél körül 1 órát, én azonnal felpattanok rá, edzek, aztán folytatódik minden tovább.

    Fehérjét 2 napja nem iszok, én már arra is gyanakodtam, hogy attól nem fogyok ... most hanyagolom 1-2 hétig, meglátjuk mi lesz.

    Szerk.: elliptikusom volt, de eladtam és már nem is férne el itthon, ráadásul nem hiszek benne, sokat olvastam róla és haszontalan egy gép sok edző szerint ... nem is fogytam vele anno, hiába edzettem akár 70 percet is rajta pulzusellenőrzéssel ... biciklizés kizárt rendszeresen a gyerek miatt ... nap közben nincs segítségem, este meg hova menjek tekerni? :D

    Woodslave: igen, gyógyszerrel kezelt pajzsmirigy problémám van, konkrétan Hashimoto. Alulműködik a pajzsmirigyem, így nekem eleve nehezebb fogynom, de ahogy írtam is - és most megint ismétlem magamat - 2 hónap alatt 6 kilótól szabadultam meg, igaz szinte alig ettem valamit + edzettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák