Új hozzászólás Aktív témák

  • kennystyle

    tag

    válasz spammer #10325 üzenetére

    184cm vagyok és 85kg voltam tavaly márciusban amikor újrakezdtem rendesen. Előtte úgy 4 hónapig átmozgató jellegű edzéseket toltam.
    Akkor a kajálásra odafigyeltem nagyon, napi 6-7x ettem, kevés ch, kevés zsír sok fehérje.
    Szeptemberig lementem 75kg-ra úgy hogy az erőszintem emelkedett, persze tisztában vagyok vele, hogy eléggé kezdőszintről beszélünk és az elején könnyebben elképzelhető, hogy lehet úgy fogyni, hogy izomból nem hogy nem megy le, de még jön is egy pici.
    Szeptembertől mostanig feltápoltam megint 85 kilóra, persze jött pár kiló zsír is de nem vészes.

    Most még inkább odafigyelek a minőségi kajára, edzés utánra időzítem a kalória bevitel nagy részét és azért aerob-ot is bevetek persze. 4 hónap múlva beszámolok az eredményről hogy tényleg akkora hülyeség e. :)

    Ha már totál kezdőnek nem is mondanám magam, de azért még nem vagyok olyan szinten a saját lehetőségeimhez képest szerintem, hogy elképzelhetetlen legyen hogy ne nagyon veszítsek izomból miközben zsír megy le.

    Egyébként úgy tervezem hogy heti két komolyabb láb edzés lesz, mint fő mozgatórugó a folyamatban, ott meg nem lenne katasztrófa ha izom is menne le, mert olyan a genetikám hogy arra csak ránézek és fejlődik míg a karommal pl szenvedek mint állat... :))

Új hozzászólás Aktív témák