- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Nagy pofont kap a TikTok az USA államaitól
- Kulcsember hagyja ott a Microsoftot
- Hálózati / IP kamera
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Linux Mint
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- Aliexpress tapasztalatok
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel nemrég találtam a gépemen jó sok régi bugos screenshootot, és egyik topicot sem akartam lespamelni vele, megnyitom ezt a topicot, hátha másnak is vannak ilyenjei.
ilyenekre gondolok :Ez történt, hogyha egyszerre volt a modem és a hangkártya a 466-osban :
pszichedelikus utazás (WinME):
Okos install :
Természetesen lehetnek játékokból is
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Ry0K3N
senior tag
Kész nosztalgia trip. Majd contribútolok párat én is ha megtalálom őket
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
-
Ry0K3N
senior tag
Pár asztal anomália:
Volt még egy asztali képem de azt most az istenért nem találom.
Most game bugból meg aztán dunát lehetne rekeszteni. Van levegőben meghalt ellenfeletől kezdve minden ami át-keresztül-be-vagy kilógott a textúrából. De van itt egy nem éppen szokványos mikor kijött a DoW demó.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -25% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Új MSI Alpha 17 Gamer Tervező Vágó Laptop 17,3" -30% AMD Ryzen 7 5800H 16/512 Radeon RX6600M 8GB FHD
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" HD, I7-6600U CPU, 4-16GB DDR4, 128GB-1TB SSD, WIN 10
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest