Új hozzászólás Aktív témák

  • mulli86

    tag

    Na hát itt elvolasva a dolgokat én is hozzátenném a magam meglátását mint "kívülálló". Azért titulálom magam annak, mert nekem eddig egy-két SFOX-os srácon kívül senkivel nem akadt össze a bajszom.
    Ahogy itt olvasom párotoknak igen nagy modder gyűlölete van, amit meg tudok érteni, csak ez éppenséggel pont titeket minősít. Hogy miért? Mert egyéneket azonosítotok a tömeggel. Remélem ezt nem kell ennél jobban kifejtenem, hogy emberileg miért is gáz rátok nézve ez.
    Azt is olvastam, hogy itt jó páran közületek leírják hogy vele konkrétan semmi baj nem volt, de a gyűlöletetek miatt és a feltételezések miatt, bizonyos dolgokat követtetek el ezek ellen a feltételezetten vagy bizonyítottan modderkedő emberek ellen.
    De ahogy Ti is írtátok, nem tett ellenetek semmit, amíg Ti belé nem álltatok ilyen vagy olyan módon. (Hatás ellenhatás). Aztán felháborodottan fejtitek itt ki véleményeteket milyen szar az az ember és mindenki töröljön mindenkit is a barát listájából ha tag akar maradni, holott rajtatok kívül az ég világon semmi baja nincs senkinek, akik nem álltak bele feleslegesen ezekbe az emberekbe.
    Én nem érzem egyáltalán korrektnek ezt történetet, de legalább annyi van bennetek, hogy leírjátok, hogy Ti kezdtetek, azért mert "és itt van egy teljesen lényegtelen dolog" véleményem szerint. Akinek inge magára veszi, akinek nem nem. Aki meg csönben levonja a konzekvenciát és utána a megfelelő módon cselekszik a jövőben, az fejlödik emberileg a legtöbbet én úgy gondolom.

    Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Új hozzászólás Aktív témák