Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Hege1234 #83031 üzenetére

    Lehet hogy az én eladásom volt az akkori, mert egy volt vele, mikor motorral kellett vinni valamit, és bár én szoktam wheele-zni, amin meglepődnek, még engem is meglepett, mikor a pöttye "gyorsabban haladt mint az átlag" és ő szállított középről a déli kikötőbe valahova, elsőnek.
    Most meg talin, gyűltek a ph-s népek -én pont benéztem, és már lejátszottam a napit adagom, így már mentem volna, de még gondoltam 2-3 ládás küldit csinálok-, erre láttam, hogy -talán- Sabee írta chatbe, hogy Blase hogy kerül be mellé a kocsiba, mikor 5 perce meg sem állt vele... Erre, jött a válasz, hogy "bocsi"... Azután meg a kövi ládabedobásnál nálam, én meg feketeképernyőn ragadtam... és mivel mentem is volna hagytam a sessiont... De nálam az unfriendség az a "visszatérő használat miatt" esett meg!

    (#83042) Nagus 10% egy milla alatt, és 100k egy milla feletti összértéknél. Ha Busines battle-zel, megvan mind az 5 emberke, és mind az 5 szint, akkor a legjobb 20 óránként eladni, ha nincsenek meg a dolgok, akkor annyi emberkét előbb, mint amennyi MC-d van, majd a szinteket, ha meg annyira nem izgat a BB, de ezt maxolnád, és minden megvan, akkor 20 óránként amik telnek, és a végén az összeset (Elkezdtem számolni még korábban, majd részletesen publikálom az okokak)

    [ Szerkesztve ]

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák