Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz CactuS #81001 üzenetére

    2 nappal az én osszekapcsolásom után megjelent a töltőképes megerősítés. Két, vagy három napra rá meg a milla. 10 nappal a reg után, tegnap este úgy zártam a játékot, hogy még nem volt elérhető a játékterem a játékban már látott yt-vidin látott "free" felirattal.

    Ennek ellenére jó napom volt, mert kb 700-800k-t összeversenyeztem az ISSI futamokon, mert akár 110-120k-t is lehet kapni negyed órás versennyel + 52-ről 72-es szintre is el jutottam, akár 25k rp-s bónuszokkal.

    Kérdezném a szakiktól, hogy miként érdemes befektetni ilyen bevételt (3x szorzós hét ami megy is, de csak egy hétig tart):
    Legyen meg az alap aktív (láda, auto) még ha áll is a héten, vagy
    legyen meg a rutin passzív (1-1-1 mindenből ami a nightclub alá dolgozik)?

    Emellett, ha már passzívak, érdemesebb-e sok alapot összeszedni, vagy ami megvan, mindenképp legyen maxos mielőtt a másikban egyáltalán gondolkodnék? Alapból kérdezném, de esetemben pl legyen egy alap meth/kokó, vagy inkább milliós bunker update, a legészakibba (prem csomagos gift volt)?

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák