Új hozzászólás Aktív témák

  • szTotyy

    őstag

    Borzasztó szomorúan olvasom, hogy olyan régi motorosnak, mint Bluu, kezd elmenni a kedve az egésztől. Nem lenne jó, ha egyszer csak eltűnne (eltűnnél) a játékból.

    A crew felvétel szigorítást én is támogatom,támogattam. Mostanában valóban naponta van itt a fórumon új tag felvételre kérelem. Én azt is említettem régebben, hogy legyen egy ideje fórum regisztrációja és egy bizonyos hozzászólás száma, mielőtt felvételt nyerne! 10,20, 50 mindegy, csak lenne itt is aktív valamennyire! Végül is innen származik a crew, nem?! Ezt talán nyomon is lehet követni és a hozzászólásaiból nagyjából kiderülne, idevaló-e, vagy sem.

    Az meg, ha valaki csinál egy üres sessiont, 1000%-ban biztos, hogy az internet minőségétől is függ az emberek random csatlakozása. Többször elmondtam már ingame, (nem akarom magam sokat ismételni), ha otthon, vidéken játszom (ahol jobb az internet), hamar szokott bedobálni idegeneket egy üres session csinálása után; míg viszont, ha Pesten (ahol gyengébb az internet) csinálok üreset, a legritkább esetben dobál be idegeneket, ha egyedül vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák