Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyipapa

    senior tag

    Újdonságok és akciók :

    Olyan nagyszerű verdák kerülhetnek most már bárki garázsába, mint a Dukes és Duke O'Death, az örökzöld Stallion vagy a Blista Compact, de bárki megvásárolhatja a Dodo Seaplane hidroplánt, a Kraken tengeralattjárót, a Marshall Monster Truckot és a baltát is.
    A visszatérő játékosok számára ezek most ingyenesek lettek, akik pedig korábban már megvásárolták valamelyik kocsit vagy fegyvert, a jövő hét folyamán visszatérítést kapnak.

    Bónusz:

    Egyúttal kezdetét vette a legújabb bónusz ciklus. Rég volt már szorzó a hagyományos missziókra, ezt pótolandó május 1-ig most minden contact mission teljesítéséért dupla pénz és RP jár. Ezen kívül a CEO különleges szállítmányaival lehet jól keresni, ugyanis minden special cargo leszállításáért 25 százalékkal több zöldhasút kapunk.

    Akciók :

    Ha valaki csak most kóstolna bele a maffiabizniszbe, bővítené a hálózatát vagy csak új munkakörnyezetre vágyik, 25 százalékkal olcsóbban vásárolhat CEO irodát, valamint féláron raktárat a zugáruknak. A kedvezmények sorának itt nincs vége, ugyanis egy halom drága kocsira, fejlesztésre is akciók vannak érvényben. Két héten át 25 százalékkal olcsóbbak a következő cuccok:

    Progen Itali GTB
    Truffade Nero
    Dewbauchee Specter
    Karin Armored Kuruma
    HVY Insurgent
    Karin Technical
    Benefactor Turreted Limo
    Benny járműfejlesztéseire
    Golyóálló mellény
    Minden lőszer

    Egy hétig a kiemelt prémium verseny pedig a "Surf and Turf" futam.

    Link

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák