Új hozzászólás Aktív témák

  • MutantZombie

    tag

    1., Volna egy olyan meglátásom, hogy azokról a magyarokról, akik modder/hacker/cheater és egyéb ilyen szépséggel keserítik meg a játék-béli életünket, azokról készülhetne lista, hogy mások véletlen se vegyék fel a baráti listára vagy ha rajta van, akkor tudják törölni, és valahová közzé kellene tenni.

    2., A ma esti játékban, ahol 22:00 óra után többször is kiírta, hogy Gothmog megölte Kelehun-t, ott én biztosan tudom tanúsítani, hogy nem Ő volt. Gothmog nem ölt meg senkit, még ha a játék ezt is mutatta.

    Nem tudom, hogy rá gondoltak-e a többiek, mikor a mi közös játékunkba átjöttek, és a többször feltett kérdésemre sem reagáltak, hogy ki az a modder/cheater/hacker, aki elől át"menekültek" -, miközben mondogatták, hogy itt is itt van - és aztán a barátom nevében elkezdett valaki gyilkolni, de az igazi Gothmog-ért kiállok.
    Hogy az Ő nevében ki tette ezt, azt nem tudom, de Ő tuti nem. Pláne, hogy 20:00-tól egy játékban voltunk mindösszesen ketten, egy-két betévedőt ugyan kiszavaztunk. Hogy azok közt volt-e, aki ezt zokon vette (pl. lvl1400 feletti) és ezt így torolta meg azt nem tudom.

    Rettenthető

    Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák