Új hozzászólás Aktív témák

  • MutantZombie

    tag

    1., Ha volna Pegasus-s CargoBob-om, akkor is szigorúan védett helyről kellene lopni a helikoptert, vagy mehetnék azzal is, elfogadná az autólopáskor?
    2., Ha CargoBob-s járműlopás van, akkor hogy is van ez? Mert le lett téve a parton, aztán huss a garázsig, de ott nem álltam be azonnal a sárga körbe, hanem kiszálltam a kocsiból (naívan) és... és? Na. Utána hiába szálltam vissza, az anyjának nem ment tovább. Mintha lebetonozták volna. A hanghatások olyanok voltak, mintha álló helyzetben kapartatnám, de meg sem moccant (a kereke sem) és persze folyamatosan írta, hogy lopd el a ... kocsit. Na gondoltam, akkor betolom egy másik kocsival. Természetesen nem ment arrébb (mintha betonfalnak mentem volna), de kár azért keletkezett.
    Egy hirtelen ötlettől vezérelve visszamentem a Cargobob-ért, aztán tipli vissza a garázshoz, ahol a fal mellől egy élmény volt felvenni a kocsit (amit meglepő módon engedett) és mikor fölé libbent a területnek, jött is záró animáció, hogy igen, sikeresen telesítetted a küldetést.
    Szóval a Cargobob-s kocsiknál, ha egyszer beültem, akkor a célig húzzak el vele? Csak mert van aki írja, hogy kiszáll és leszedi az őket kergetőket, de akkor ez itt nem javasolt? Vagy ez egy orbitális BUG, amibe botlottam?

    Az esetleges válaszokért előre is kösz!

    R.

    Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák