Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz JakyHUN #45128 üzenetére

    Én tegnap durván 3,5 milliót kerestem kocsieladásból. Igaz az egész napom ráment (délután kb 2 óra kihagyással) de rém egyszerű a dolog.
    Délelőtt nyílván elkezded egyedül mert alig van fent valaki (leginkább csak vgyugyo) ekkor mivel 20 percenként lehet eladni tudsz kettőt lopni és egyet eladni utána. Magyarul minden eladás után egy plusz autó bent marad. (max 12 top car lehet bent)
    Ez így ebben a formában fél óránként (20 perc várakozás plusz utána az eladás) most a plusz 25% miatt 100k amiből lejön némi töréskár a 2 autó legyen 10k a lőszer az nálam rém minimális csak uzi-t használok azt is csak 3-4 npc-ig.
    Ez így egy délelőtt alatt ha mondjuk 8-12-ig számolsz az ugye 8x fél óra 720k tiszta haszon és az igazi buli délután indul mert akkor már több autó is bent porosodik amihez ha érkeznek segítők akkor 4 óra alatt simán a 2x-esét is vissza lehet keresni legyen most 1,4 millió tehát már 2 millió fölött vagy és utána ha megint 4 óra (igaz akkor már 12 óra lesz) de megvan a 3 millió fölötti összeg. Piszok monoton tud lenni egész nap ezt csinálni de ha az embernek nagy a bevásárlólistája és nem szeretne shark card-ra költeni (én tutira nem) akkor rászán pár napot főleg most amikor plusz 25% bónusz van az eladásra. Én ezt csinálom ha ráérek (ez elég ritka) a szabadnapjaimon és már csak kb 6-7 millió kell ahoz hogy az első körben fontos dolgok meglegyenek (ez a lista mondjuk elég sűrűn frissül :DDD )

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák