Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz JakyHUN #45090 üzenetére

    Kellene szerezned játékostársakat.

    Mi most vagyunk stabilan ketten-hárman vagy négyen és $2000-$2500-nál nagyobb kárt nem láttam az ellopott autóinkon. Nem ritka olyan sem, hogy $0 kárral visszük a garázsba a verdát.

    Ha autót megyünk lopni akkor legalább ketten megyünk rá.

    Egyikünk hozza valamelyik harci helikopterét (általában buzzard) és azzal segít az égből ha szükséges. Persze nem ész nélkül spamolva a rakétákat hanem tisztes távolságból robbantva az ellenséges járműveket.

    Aki meg viszi az autót az valamilyen gépkarabéllyal szedi az ellenséget.
    De csakis az ellenségeket és nem az érkező járművet akarja felrobbantani minden áron... pár pontos lövés és az ellenségek kiszedve.

    Ha hárman-négyen megyünk rá az autó lopásra akkor ketten visszük a verdát.
    Egyik vezet másik meg utas. Ha meg lőni kell akkor darál mind a kettő valami gépkarabéllyal. A harmadik hozza a buzzard-ot és ha van negyedik tag akkor az tud hátul ülve szintén valamilyen gépkarabéllyal lőni vagy akár távcsöves puskával operálni.

    Ha kapod a körözést, mert rendőrök mellől kell ellopni akkor meg az leszállítandó kocsiba beülve a cél felé haladva leghamarabb Lester-t kell felhívni, hogy szedje le a körözési szintet.

    Leszállításnál adott részeken a pályán meg szoktunk állni a garázsból kijőve ahol a kocsik védve vannak két oldalról.
    Megvárjuk míg jönnek kocsival az ellenségek, és megint csak pontos lövésekkel az embereket szedjük ki, nem robbantgatunk. Ilyenkor mindig $0 kár van a kocsikon... innentől csak a benézett kanyarok és előzések, megszűnt tapadás, váratlan NPC autósok és a nem megfelelő sebesség lehet a gond :D

    (#45094) LaciCRM

    Fű: maximum High vagy alatta
    Víz: maximum High vagy alatta
    Tesszelláció: Off vagy max Normal ha nagyon izgulunk a pálmafák törzsére, és a domború kavicsokra... :DDD

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák