Új hozzászólás Aktív témák

  • L-e-f-i-e

    senior tag

    válasz Tibtobi #44635 üzenetére

    Szia, mindkettővel jól lehet keresni de a kettő egész más kategória. az Mc biznisz egy fokkal nagyobb befektetést igényel (leginkább majdnem fullos gyárral érdemes kezdeni és csak a kokó még mindig az hozza a legtöbbet) de kell hozzá a társ, egyedül eléggé monoton, és rizikósabb is minta kocsi biznisz.)

    Ceoban leginkább kocsi bizniszt érdemes vinni és gyakorlatilag teljesen egyedül is tökéletesen lehet vele boldogulni max 1-2 eladásban kérsz segítséget de az olyan gyors hogy oda nem olyan nehéz társat találni mint pl a körülményesebb MC eladásokhoz.

    MC - lényegében egyszerre hoz nagy pénzt, de több is az utána járás.
    CEo- kocsi - biznisz, gyorsan kisebb összegeket tudsz összehozni jóval kevesebb rizikóval, és egységnyi idő alatt a kocsi biznisszel szerintem több pénzt is lehet keresni mint a gyárazással.

    Én ha nekem lenne kezdésként 1,5 millám a kocsi bizniszbe kezdenék bele, bár ha jól számolom 1,5 Milla kevés hozzá ha még nincs ceo irodád, ha van akkor lényegében el tudod kezdeni az autós raktárból szinte mindegy melyiket veszed, elhelyezkedésben van csak különbség érdemes az irodád felé esőkből választani azért. :)

    =^-^=

Új hozzászólás Aktív témák