Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz ot93 #43983 üzenetére

    Rém egyszerű a válasz. Azért mert a single-be nincs pénz az online-ba viszont hatalmas pénzek vannak. Mármint a rockstarnak.
    Azért felesleges nekik pár percet is áldozni az életükből hogy a single részbe belepakoljanak valamit aztán ingyen felkerüljön a torrent oldalakra a frissítés, míg ha online szeretne valaki játszani akkor kénytelen megvenni a játékot amiből már van pénz. Igaz hogy van benne mikrotranzakció de ez nem skinekre van meg hasonló lehúzós dolokra hanem csak játékon belüli pénzszerzésre tehát 100%-ban kikerülhető. Max a lustáknak egy lehetőség hogy több mindent megvehessenek de a rank fejlődésre nincs hatással. Szerintem ez így jó ahogy van. Évente kapunk több nagyobb dlc-t ingyen tehát csak egyszer kifizetted a játékot és kész.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák