Új hozzászólás Aktív témák

  • MutantZombie

    tag

    Lenne pár kérdésem így hirtelen.

    1., CargoBob-bal hogyan lehet szállítani járművet? Az hogy kiengedem a kampót, addig rendben, de addig imbolygok a levegőben a céljármű felett, amíg bele nem akad vagy van rá gomb?
    Lehet-e vele feladatjárművet szállítani, mint pl. sokak kedvencét, a postakocsit?
    Vagy csak saját tulajdonú Cargo-val lehet, reptéren találttal nem?

    2., Hogyan lehet dubsta-t rendelni. Nem megvételre, hanem arra, hogy hátha azzal keringve generálódik egy krómozott. Hol találom ezt az opciót, mert MC-ben és CEO-ban nem sikerült meglelnem. Nekem meg azt írták, hogy rendelni kell egyet MC-ben. Na de hogyan?
    Vagy nagyon félreértettem valamit?

    3., Hogy van ez a crew-n belüli lövöldözés, gyilkolászás? Mert többször láttam már, hogy klánon belül vagyunk mégis megy a vmilyen szintű egymásra vadászás. Vagy az csak a Friendly Fire off miatt van?
    Meg ültem a kocsimban, mégis helikopterből rám eresztett egy sorozatot egy szintén klántag. Nem haltam meg, de ha visszalövök és ő meg igen, akkor mi van?

    4., Nem túl merész ez a bebuggoltatás (én nem tervezem)? Tehát ha eljön mégis a Végítélet angyala és látja, hogy furcsamód egy klánon belülieknek hogy-hogy nem be van buggoltatva, akkor nem fog szándékosságot találni e mögött és ezért bannolni? Vagy azért ennyire nem alaposak?

    5., Hát őőő, Türelmes embereket keresek majd heist-ra, de úgy, hogy halvány lila ...gom sincs, hogy az hogy is működik, amolyan lehet indítani sem tudok majd.
    Ki olyan bátor, hogy esetleg mégis velem tart - már ha rájövök, hogy kell elindítani, meg konkrét személyeket hívni? :-) Hogy mikor, az függ a csatlakozó személyektől is, hogy ők mikor.

    Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák