Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz HoldChore #42745 üzenetére

    2 bankrablás is van a Fleca bank meg a Pacific bank de elsősorba a másodikkal lehet keresni. Az első 57k körül ad a második az alap felállásba 250k-t. Míg az első viszonylag piszok egyszerű addig a második elsőre bonyolultnak tűnik pedig nem az. Elsősorba attól függ mit kell csinálni hogy mennyire használják ki a játékosok a glicset de csak röviden.
    Elmentek a bankba 2 játékos a félelemért felel 2 meg pénzt pakol megvan a lóvé akkor ki kell jönni a bankból a sárga ellenörző pontokat érintve és elsősorba a motorokkal (99%-ba viszont az egyik játékos kurumájával amit a motorok melletti házból lehet szerezni) át kell mennetek a fél városon ahol 1 motorcsónak vár. Abba beszálltok és örülsz mert kerestél 250k-t. Elsőre kapsz még bónuszt is.
    Még egyszerűbb ha úgy beszélitek meg hogy 3 játékos a bankba marad (egy pillanatra ki kell jönni) a maradék 1 meg visszajön a kurumával a 3 játékosért a többi ugyanaz.
    Még egyszerűbb dolgod van ha bejössz valamelyik este közénk és segítesz az eladásba. Itt nem fognak noobozni nekem is rengeteget segítettek már és még így borzasztó sokmindent kell tanulnom...
    Mai találkozónkról sikerült végre nekem is egy (szerintem) jó képet csinálni :DDD
    KÉP

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák