Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Daw93 #34614 üzenetére

    Senki nem kényszerít hogy játssz vagy alkatrészt vegyél.
    Ez egy lehetőség a kikapcsolódásra (már ha nem dolgozol is még a gépen), ha van rá forrásod akkor igényeidnek és forrásodnak megfelelően vásárolj. Legalábbis én így teszem.

    Egy játékot és hardvert sem feltétlen kell azonnal megjelenés napján megvenni.
    Senki nem kényszerít erre sem.

    Ha addig kibírtad az adott játék nélkül, akkor megjelenés után várj míg olcsóbb nem lesz vagy akcióba nem kerül és akkor meg lehet venni az eredeti árhoz képest kedvezőbben legálisan amihez jönnek a javítások-frissítések.

    Azt bírom mikor az emberek sírnak-rinyálnak, hogy pl: 60 eurót egy játék nem ér meg nekik meg minek fizetni apró dolgokért játékon belül (pl skin pl: Leauge of Legends), de azért hosszú órákat-napokat-heteket és akár évekig elvannak a játékkal és játsszák-újrajátsszák, de 1x kiadni érte pénzt már problémás.

    Egyáltalán nem kell félmillás fizetés 60 eurós játékokhoz.
    Okosan a lehetőségeinkhez mérten kell bánni a pénzzel bármennyit is keress, és amit igazán szeretnénk és reális igényekkel rendelkezünk akkor azt meg tudjunk teremteni magunknak.
    Legalábbis én így vagyok ezzel.

    (#34622) CactuS :

    Te írtad, hogy "fizikai fájdalmad" van amiért annyi pénzt kellett adni a játékért.
    Ezért kérdem, hogy mikor a gépedben lévő alkatrészekért vagy akár a többi perifériáért fizettél ami több mint 36 euró akkor milyen fizikai fájdalmakat éltél át?
    Vagy ott nincsenek ilyen gondjaid csak ha játékért kell(ene) fizetni?

    Az alkatrész árak szezontól-évszaktól függően változnak amit lehet tudni.
    A szóban forgó Steam-en is vannak akciók amiket szintén lehet előre tudni, hogy mikor lesznek.
    Hétvégente is szokott lenni akciók adott készítőktől-kiadóktól.

    Szóval ha egy játékot várunk vagy idő közben felkeltette az érdeklődésünket, de azt nem tudjuk megvenni azonnal a kezdeti árán, akkor elég csak várni ha már addig kibírtuk nélküle mikor olcsóbb lesz és akkor kell megvenni ha ténylegesen szeretnénk azt a játékot.

    Aztán amellett, hogy nyugodt érzéssel nyomhatunk a download gombra, még kapunk a legális forrásból származó játékunk mellé frissítéseket-hibajavításokat amik révén bug-okat javítanak és akár még optimalizálják is a játékot. Így még jobban fut és még szebben tudunk játszani az adott játékkal.
    Bizonyos esetekben még mod-olhatóság is megoldott pár kattintásból szintén Steam-en keresztül, ahol ellenőrzött mod-okat tudunk telepíteni ezáltal saját elképzelésünknek megfelelően tudjuk módosítani az adott játékot. De vannak olyan mod-ok is amik egyéb módon adnak hozzá a játékoz.
    Én ezek miatt veszek játékokat.

    A 2 órás refund meg szerintem elég, mert annyi idő alatt ki lehet ismerni a játékot ami alapján el lehet dönteni, hogy megtartjuk a virtuális polcunkon vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák