Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • wesker24

  senior tag

  Pontosabb info kellene hol jártok, melyik chapter melyik Main quest vagy Side Quest, mert hátha tudok segíteni, ami a CO-op-t illeti ez pont olyan mint a Borderlands 2, minél többen vagytok annál nehezebb lesz a játék, aki indítsa a servet ahhoz szintezi a játék a monsterek lvl szintjét, ami az Elite Bossokat illeti az mindig 7.8 szinttel magasabb szokott lenni mint a player, amugy én már végigvittem a main story-t, az egyik választott Faction Questeket, a Side questeket is, és most tolom a játékot Elite fokozaton, na ott már tényleg nagyon durva a helyzet, Elite Boss-ok egyetlen ütése azt az életed 75 %-ának annyi :D.

  Ami a fejlödést illeti toljátok Veteran szinten az sokkal több XP-t ad ha meg durván fejlödni akartok akkor ajánlom nektek a Steps of Torment Challenget, ez egy fajta Torture Chamber dungeon, csakis tapasztaét játékosoknak, na ott esik igazán a jó cucc és tudtok fejlödni sokat, mire eljuttok a Steps of Torment végére kb egybül 1,5-2 szintet ugrattok.

  Ha elrontottátok a karaktert akkor Devil Crossingba lehetőség van helyre hozni öket, van egy NPC aki Respeceli (skill visszavonás) a skilleket persze minél több skillt vonsz vissza annál több pénzbe kerül.

  Ajánlom a Devotion Shrine-okat minél többet találtok meg belöle annál jobb, a Devotion Shrine-ok is szoktak nagyon jó cuccokat dobni, plusz ott is lehet a pontokat osztogatni, ami igencsak megnöveli az adott karakter sebzését vagy ellenállását stb..

  Ajánlott haladni a Main story-val nem érdemes sokáig halogatni mert minél magasabb szintre jutsz a monsterek veled együtt fejlődnek, és egyre nehezebb lesz őket megöni, a Chapter 1 végére amikor Warden Krieg.el kell harcolni akkor ha már lvl 23-25 vagy akkor már túl OP vagy hozzá képest,első végigjátszásra Normal/Veteran fokon kb max lvl 50 szintig jutsz el, Chapter 2-ön már lvl 30-35-ös Bossok jönnek, Chapter 3-ba már lvl 40-45-ös monsterek és Bossok jönnek Chapter 4-be meg már lvl 50+ monsterek és Bossok jönnek.

  Ajánlott még a Faction Questeket csinálni amikor dönteni kell kinek az oldalára állsz, mert vannak Questek amiket csak akkor kapsz meg ha a faction Statusod Honored, DE ott vannak még a Bounty Questek is azzal is lehet XP-t farmolni, de lehet craftolni is ha megcsinálod hozzá a Questet,

  Ha durván akartok szintet lépni akkor ezeket ajánlott megcsinálni ,

  WARNING ! csak tapasztalt játékosoknak ! :D

  Chapter 1:

  Burwitch Qutskirts észak keleti része (East marsh) asszem 8000 Iron-ba és 20 Scrap-be kerül, ez egy challenge map, iszonyuan erös monsterekkel és Bossokal.

  Depraved Sanctuary ez egy Secret Challenge Dungeon szintén Burrwitch Qutskirts közelében van de kell hozzá egy kulcs amit csak akkor kapsz meg ha az egyik NPC-t megmented Burrwitch Qutskirt közelében,
  A Depraved Sanctura szintén egy Challenge Dungeon, durván erös monsterekkel és Bossokal.

  Chapter 2:

  Arkovian Undercity: Szintén egy challenge map ami több szintes és durván erös monsterek és Elite Bossok vannak benne de tartozik hozzá Main Faction és Side Quest is.

  Steps of Torment: Egy többszintes challenge dungeon csakis tapasztalt játékosoknak, 3 szintes, de utána lehetőség van tovább vinni de ahhoz már egy Skeleton Key kell majd, viszont ha ott meghaltok akkor bukta mert nem lesz lehetőség visszamenni, azokhoz a Dungeon-okhoz amikhez skeleton key kell majd az csak egy irányú, ott csak egy féle képpen juthatsz ki, vagy meghalsz vagy végigviszed a Final Boss-t is bele értve

  Chapter 3- Chapter 4:

  Conflagration, Immolation, Black Sepulcher, Tombs of Koorvak, és Bastion of Chaos, ezek mind challenge Dungeon-ok, a Bastion of Chaos az egy End Game challenge Dungeon lvl 50+-os Elite Bossokal.

  Meg a a játékban lehet találni Rift-ek is ami átvisz egy másik világba a Chlotonic map-ra az szintén egy Challenge map ott is csak ugy juthatsz ki ha meghalsz, vagy keresel egy másik Riftet vagy legyözöd a Final Boss-t. Vannak olyan challenge Dungeonok, ahol nincs personal teleport.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Pontosan kellene tudni hogy milyen Classal vagytok ?

  Akkor gondolom a Main Quest az hogy juss el Homestead-be Smugler Passon keresztül, vagy az később lesz, de elötte még Main Questbe adja hogy öld meg Darius Cronley-t az Old Arkoviától nem messze van.

  Chapter 2-ben már lvl 30- 35+-os monsterek is Elite Bossok vannak szokj hozzá mert ennál már csak magasabb szintő monsterek lesznek, nem árt egy kicsit átvariálni a skilleket esetleg lecserélni a Gear cuccokat, egy jobbra ha van gold.

  Na nagyon elszúrtátok a karaktert még mindig lehetöség van helyre hozni Devil Crossingba (Respec) skill vissza vonás, de ahhoz minium alapból 100k + gold kell.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Az Elite fokozat az már egy más világ teljesen új szint a játéknak, ott kezdődik csak igazán a játék, az igazi kihívás, a Normal /Veteran az csak a bemelegítés, :D Elite fokon kiderül mennyire életképes a karaktered, milyen jól sikerült tápolni.

  Level 54 az már túl OP a Veteran szinthez képest, ilyen szinten már rég Elite fokon kéne lenned, mert Elite fokon szívni fogsz mint a torkos borz mert ott már lvl 60+-os monsterek és Elite Bossok jönnek.Ha még csak Necropolisban vagy akkor már nincs messze a vége már csak az Inner Necropolis van hátra és ott van a Final Boss.

  Amugy Elite fokon szinte majdnem minden Resetelödik:

  A Main Story a Side Story a Faction Questek resetelödnek, a map is lenullázódik szóval újra be kell járnod mindent ugyanúgy meg kell keresni a Riftgate-ket, és Devotion Shrineokat.

  Habár a Bounty Questek továbbra is megmaradnak szóval azt továbbra is lehetne csinálni, csak ugye akkor még nem tartasz ott a Main Story-ban a cuccok amik nálad vannak megmaradnak az Inventoryban, a cuccokat érdemes átrakni az Item Transferbe mert akkor Elite fokon és látod a cuccaid mert Normal/Veteran az már másik szint és ha nem az Item Transferbe vannak a félre rakott cuccaid akkor nem látod őket.

  Jah igen Normal /Veteran szinten összesen 28 Devotion Shrine-t szedhetsz össze, Elite-n 17-et, és Ultimate-n 14-et tudsz össze szedni habár csak 50 Devotion pontot tudsz elosztani. Persze Elite-n továbbra is ugyanott vannak a Devotion Shrine-ok ahol Normal/Veteranon szoktak lenni csak más cucc kell hozzá vagy Desecrated Shrine lesz helyette. A Mandate és a Reputáció szintén megmarad söt Elite fokon csak még többet kapsz értük majd ha csinálod a Faction Questeket, és a Bounty Questeket.

  Az igazi nehézség Elite fokon az hogy az összes eddigi Resistanced ami van az 50 %-ra csökken vagyis megfelezi a játék az összes eddigi resistanced, szóval fele annyival kezdesz mint amennyi Normal /Veteranon volt, és itt már a Monsterek jóval agresszivabbak erösebbek, sokkal nagyobbat sebeznek, az Elite Bossok meg kurva nagyot sebeznek, egyetlen csapásuk -4k HP minus, szóval Elite fokon kell csak igazán odafigyelni a Resistencekre minél elöbb fel kell öket tornászni újra arra a szintre ami volt Normal / Veteran szinten.

  Amugy én már lvl 68-as Pyromancer vagyok most fejeztem be a Chapter 1-et Warden Kireg-nek esélye se volt ellenem Elite fokon :DDD . Most jön a Chapter 2 na ott már más a helyzet ott egyetlen csapás egy Elite Bosstól azt az életem 80 %-nak annyi. :D

  Ultimate még ennél is durvább mert ott a resistancek 75 %-át nerfelik :DDD.

  [ Szerkesztve ]

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Jah igen akkor elértétek a Chapter 2 végét, amikor megöltétek Darius Cronley-t, és kezdetét veszi a Chapter 3 ami egy rohadt hosszú fejezet lesz a játékban gyakorlatilag a map 50 % a Chapter 3-ban fog játszódni, a Chapter 3-nak akkor lesz vége amikor már elértek a DarkVale Gate-hez, ha ott legyőzitek a Chapter 3 Final Bossát na akkor kezdödik a Final Chapter 4.

  És igen az rész ahol vagyok igen csak nehéz mert ugye el kell jutnotok Homesteadbe ami rohadt hosszú egy folyamat lesz, mert elöször el kell jutni Smuggler Passig egy fajta lerövidités átjáró Homesteadbe, habár Smuggler Passnál vár egy Elite Boss lvl 35+-os.

  Utána jön csak a neheze mert tovább kell menni a Mountain Deepbe ott is kezestül kell verekednetek magatokat ha ikserült akkor végre eljuttok oda ahol Homestead van habár még előtte sok helyen át kell mennetek ami nem lesz egyszerú, amig el nem juttok végül Homesteadbe, na ott kezdődik igazán a Chapter 3 az addig vezető csak felkészités a Chapter 3-ra.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Majd valamikor mehetnénk együtt Elite fokon Grim Dawn-ba ha gondolod :D persze ha eredeti a játék :D.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Ha kell szívesen segítek Veteran Mode-ban majd mehetnénk egy End Game Bastion of Chaos Roundot :D

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Normal/Veteran modban keress fel az összes Devotion Shrine-t, 28 elérhető és keresd meg azt a csillagképet ami a Resistance-ket növeli és maxold ki ha van elegendő devotion pontod, olyan geart farmolj ami + resistance-t ad, na meg olyan cuccokat rakj a gearbe ami szintén + resistance-t ad.

  Én távolsági karakter vagyok (Pyromancer) nálam egyedül a Posion resistance okoz gondot mert az a legkisebb a többit sikerült feltornászni elfogadható szintre.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Majd később leirom neked a Pyronél melyik Devotion-re érdemes rakni hogy Elite-n Resisted is legyen !

  Jah és igen a drop rendszer Elite-n nekem már dobott egy pár lilát a néhány Elite Boss !

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Lvl 50 felett már szoktak rendesen potyogni a lila cuccok.

  Ahol érdemes farmolni az az Arkovian Undercity, a Steps of Torment, a Chlotonics/Aether riftek, és a Burrwitch Eastern Marsh, Black Sepulcher, Tombs of Koorvak, és a Bastion of Chaos (end game), nekem igyis már 3 lila cuccom van és mindegyik Elite Bosstól esett, persze ezek már jóval lvl 60+-os Elite Bossok voltak.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Pyromancernél két nagyon fontos dolog van a health regen és mana regen, ezért olyan geart kell farmolni ami health regent ad és mana regent ad. Nálam olyan gearek vannak amik nagyban megnövelik a Health regent és a Mana regent, igy ha vészesen alacsony az életem hamar visszatöltődik, illetve a mana regen is fontos mert az elég kellemetlen ha harc közben fogysz ki a manából, és ha lassan tölten már halott vagy.

  Amit a leírásban van cucc az a lvl 85-es final Gear build Ultimate Hardcore szintre, jelenleg én még csak Elite szinten vagyok, és még nem pottyant egyetlen olyan gear sem ami majd az final Ultimate Build-hez kell.

  Ami a Pyromancernél fontos az ezek:

  Flame Touched/Temper skill: Full max-ra ez durván felnyomja a Fire Dmg sebzést és + Armort védelmet is ad
  Blast Shield : Ez nagyon fontos skill mert akkor lép életbe ha az életed 75 %-át elvesztetted.
  Fire/Explosive/Static Strike : Full max-ra ha One Handed vagy Two handed revolveres vagy.
  Brimstone: Full max (Durván felnyomja a Fire és a Chaos sebzést illetve repeszeket szór ki magából)
  Vindictive Flame : Egy fajta Fire shield ami elnyeli a bekapott Fire dmg sebzést.

  Occultistnál ami a lényeg:

  Solael Witchfire Full max-ra és hozzá a Consecrated Blade
  Blood of Dreeg : Full max ez nagyon fontos skill mert ez egyben ad heath regent és bonus damage-t is.

  Ami a Devotion pontokat illeti ahhoz hogy minél nagyobb Resistanced legyen Elite fokon ezeket érdemes kimaxolni:

  Crane: Poison/Acid/Vitality/Elemental Resistet ad.
  Lizard: + Health és Health Regenerationt ad
  Behemoth: + Health és Health Regenerationt ad (Solael Witchfire skillt társitsd hozzá)
  Empty Throne: Újabb Elemental Resistek
  Rhowan's Crown : Újabb Elemental resistek

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Pontosan melyik Queströl van szó ?

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Hát a Secrets of the Lost quest elég húzós és nehéz egy quest még Normal/Veteranon is.

  El kell vinned Anasteria-nak az Archive of Fates Untold-ot de ezt nem adják olyan könnyen :D

  Az Archive of Fates Untold-ot The Shade of Elnadrin Elite Boss adja na szóval itt jön a neheze, :D ugyanis ezt az Elite Boss-t a Steps of Torment negyedik szintjén találod.

  A Steps of Torment egy öt szintes challenge dungeon ahol már elég durván erős monsterek és Elite Bossok vannak. Az első három szintet bármikor bejárhatod, de a negyedik és az ötödik szinthez már Skeleton Key kell hogy be tudj menni.

  Azt mondanom se kell hogy miután felhasználtad a skeleton key-t és a negyedik szinten vagy nincs visszaút :D csak kétféleképpen juthatsz ki vagy meghalsz, ez esetben bukod a skeleton key-t és nem tudsz többet visszamenni, vagy végig verekeded magad a negyedik és az ötödik szinten és megpróbálod legyőzni a Steps of Torment Final Boss-át Lord of Executioneer (Alkamos).

  Lord Alkamos-hoz sok sikert :D az egy teleportáló köcsög Boss, a hátam mögé teleportált azt egyetlen Hit-el meg is ölt 5k HP minus kapásból.

  A Steps of Torment-et CO-Op-ban érdemes megcsinálni, mert Solo-ban hát elég merész ötlet ha csak nem vagy mazoischta :DDD

  Jah és Skeleton key-t is se könnyü craftolni ám mert sok cucc kell hozzá köztük Ectoplasm is és annak a drop rate esélye harmat gyenge , elég ritkán dobál a játék olyat, a ghostokat kell sokat farmolni hogy ectoplasm essen.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  AZ Elite szint az már más világ minden marad ugyanaz csak szinte resetelödik majdnem minden.

  A cuccaid az Inventoryban megmaradnak, a félretett cuccaid ha az Item Transferben van megmaradnak ellenkező esetben nem tudod őket elérni, a map nullázódik újra be kell járnod mindent, a Main story és a Side Quest-ek szintén resetelödnek, szóval kezdheted újból az egészet, a Devotion Shrine-okat is újból meg kell keresned, a riftgate-ket is meg kell újból találni.

  A Bounty Questek megmaradnak lehetne továbbra is csinálni csak még nem tartasz ott a story-ban Faction reputáció megmarad, és még többet kapsz értük, és ami a lényeg az összes eddigi resisted 50 %-al csökken, :D a monsterek és az elite Bossok még erősebbek még szívósabbak, sokkal durvábbat sebeznek.

  Elite fokon kezdődik igazán csak a játék a Normal/Veteran csak a bemelegítés volt :DDD itt derül ki hogy mennyire jól tápoltad a karaktered és mennyire birja a strapát, :D. Azt mondanom se kell hogy Ultimate fokon az összes resisted 75 %-nak löttek. :DDD De Elite fokon kezdenek igazán esni a jobbnál jobb Purple cuccok.

  [ Szerkesztve ]

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Nincs mit ha kell valamiben segíteni csak szólj ! :D

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Honored Status az a Faction reputáció, megtudod nézni asszem alapból F key hogy nálad a Faction-ok milyen statusban vannak.

  Mindegyik Faction-nél amint eléred az Honored status-t kapsz egy Quest-et de ami Devil Crossingnál van hogy szerezd meg a formulát az eléggé nehéz egy quest mert az egész területet Poison és az Acid veszi körül mai nagyon durván sebez, ha nincs magas Poison/Acid resisted akkor ott szivni fogsz rendesen, na meg ott van az Elite Boss is az sem gyerek játék. :D

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Az utolsó előtti status kell neked, az utolsó status a Revered neked az Honored kell, nope ha eléred a harmadik status-t (Honored) mindegyik Faction-tól kapsz egy Special questet ami eléggé durván nehéz ha sikerül teljesiteni akkor eléggé durván felnyomja a Reputation szinted az adott Faction-nél.

  A Poison/Acid a Resistance-hez kell mert az egész terület teli van poison/acid savtócsákkal és nem tudod megkerülni őket mindenképp át kell menned rajtuk, de ha nincs elegendö Poison/Acid Resisted akkor eléggé durván leviszi a HP-d.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Egyrészt ahol van a csillag térkép ott is növelheted a Posion/Acid Resisted másrészt olyan cuccot tegyél a Geared-re ami szintén növeli a Poison/Acid resistet.

  [ Szerkesztve ]

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Grim Dawn egy aRPG hack and slash játék, horribilisan sok dialógussal és szöveggel, a többiről nem is beszélve, ezért alap angol nyelvtudás kell hozzá , hogy értsd is miről van szó, szóval ha lenne is hozzá magyarítás az kb csak 1,5-2 éven belül lesz előbb nem.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Legalább egy nagy méretű Story Expansion DLC mindenképp tervben van az hogy a story dlc mikor jön hozzá nem tudni úgy olvastam hogy ha minden jól megy akkor nyár közepe fele már játszhatunk is az első story dlc-vel, hogy utána mi lesz az majd kiderül az eladásokból hogy hogyan szerepelt az eladási listákon.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  A Grim Dawn egy Indie aRPG hack and slash abból is a legjobb fajta, amit a régi megmaradt Titan Quest fejlesztők és egy kis cég csinálta a Crates Studios, szóval azért nincs olyan nagy hire mert nincs annyi pénzük hogy hirdessék a játékot is épphogy csak sikerült befejezniük úgy ahogy akarták.

  A Grim Dawn fejlesztői egy kis cég és nem olyan mint az Ea Games vagy a Bethesda vagy az Ubifos akik milliokat költenek arra hogy hirdessék és reklámozzák a játékot.

  Amikor a Grim Dawn hivatalosan is megjelent (Full release) 5-dik volt az eladási listákon olyan sokan vették.

  Most is kb 7k ember játszik a Grim Dawn-al.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Persze hát hogyne bármikor csak szólj azt mehetünk a Grim Dawn-ban irtani :DDD

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Már van egy kissebb DLC-je (Hidden Path) és új pályák is vannak újabb monsterek és Bossok csak meg kell találnod öket, mert szét vannak szórva mind a 4 fejezet mapján !

  Ás ugye ott van a Crucible Arena is!

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Igen egy kisebb kiegészítő a Grim Dawn-hoz, ami a Hidden Path nevet kapta.

  Csak ugye meg kell őket találni mert szét vannak szórva a mind a 4 chapter mapján.

  Gyakorlatilag 3 Hidden Runestone.t kell összeszedni ami szét van szórva a játékban, ugye egy Elite Boss dobja ha megvan mind akkor meg kell keresni a bejáratot ha megvan na ott kezdődik igazán csak a móka :D

  Hidden Path Final Bossa nem vészes Normal/Veteran-on de Elite egy elmebeteg állat vazee :D

  És ugye ott van a Crucible Arena 3 nehézségi fokozattal 150 pályás Survival Arena :D

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Az Elite tényleg durva a Normal/Veteran csak a bemelegítés, felkészítés az igazi kihívásra, nem hiába kell újra kezdeni mindent, Elite-n már full respec kell kb 500k gold-al alaposan át kell variálni a karit, és ugye a Resistek a felére csökkentek, és itt lesz csak igazán fontos a Devotion Shrine-ok.

  Én az Elite Mode-ot is lenyomtam azért Loghorrean Elite Mode-on nem volt piskóta, elég durva menet volt, :D de most jön az Ultimate fokozat! :DDD

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Azt én is megtaláltam de az nekem túl nehéznek tünt, Elite-n kb a 10x próbálkozás után feladtam na jól van mondom ennyi volt, gyakorlatilag One Hitelt mindig, sikerült egyszer levinni a fél életerejét de aztán annyi.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Nah akkor nézzük sorjában !

  A Normal/Veteran csak egy nehézségi fokozat, értsd úgy hogy a Normal fokozat a Beginner (kezdö) playerek-nek való akik még sose játszottak ilyen hack & slash aRPG játékkal és még új nekik a játék tapasztalatlanok benne, ezeknek való a Normal fokozat, ahol szép lassan kitanulnak mindent hogyan kell csinálni.

  A Veteran fokozat már az Advanced (tapasztalt) playerek-nek való akik már játszottak hasonló aRPG játékkal (pl Diablo I-II, Titan Quest, Path of Exile) és már tudják mi a dörgés ilyen téren.

  A Normal/Veteran egy és ugyanaz a fokozat, szóval elég csak 1x-szer felfedezni mindent, és igen bármikor válthatsz Normal-ról Veteran-ra csak annyi a különbség hogy a Veteran csak egy picivel nehezebb.

  A játéknak van egy szint limitje amit ha elérsz akkor hiába játszol rajta egyszerűen nem haladsz tovább mert már elérted az EXP limitet. Általában ha végigviszed a Normal/Veteran fokot ugy hogy semmit se hagyol ki (Main Quest, Side Quest, Faction Quest, Bounty Quest, Challenge Dungeonok) kész akkor nagyjából közel lvl 46-48 kell hogy legyél közel a lvl 50-hez.

  Ha egyszer végigvitted a Normal/Veteran-t ezt csak rajtad múlik melyiket akkor Loghorrean (Final Boss) legyőzése utána automatikusan megnyílik az Elite nehézségi fokozat. Nem szükséges egymás után lenyomni a Normalt és a Veteran-t mert csak idöveszteség és nem mész vele semmire se.

  Ami a Devotion Pontokat illeti, Normal/Veteran fokon max csak 28 Devotion pontod lehet se több se kevesebb ha mág több Devotion Pontot akarsz akkor át kell térned Elite Mode-ra. Elite Mode-ban van lehetöséged újabb 17 Devotion Shrine megkeresésére utána meg Ultimate Mode-ban lehetőség van további 14 Devotion Shrine megtalálására. Összesen 59 Devotion Shrine van ebböl összesen 50 Devotion Pontot oszthatsz ki.

  Elite fokozatra nagyon meg kell gondolni mikor akarsz át menni, mert az gyakorlatilag egy teljesen más világ, ott kezdődik csak az Igazi Kihívás, a Normal/Veteran Mode csak egy bemelegítés (felkészítés) az Elite Mode-ra. És Igen Elite Mode-ban gyakorlatilag a nulláról kell kezdened szinte mindent, minden resetelödik, (Map, Main/Side/Faction Questek,) újabb Devotion Shrine-ok lesznek, a Bounty Questeket továbbra is eltudod érni és a cuccaid is meg lesznek mind.

  Az Elite Mode az már sokkal durvább, ott felejts el mindent amit eddig a Normal/Veteranba tanultál, mert az Elite Mode-hoz már full Respec (skill visszavonás) kell és min 500k gold, és a legnagyobb különbség az hogy az eddigi Resistek ami Normal/Veteran alatt volt azok mind a felére csökkenek ha alacsony a Resisted akkor durván átmennek Minusba.

  Ahhoz hogy átmenj Elite Mode-ba a resisteknek pont annyira kell magasan lennie hogy ne menjen át minusba minimum 4K HP Max 5K HP kell hogy legyen, 4K HP alatt el se kezd az Elite Mode-ot mert ugy levernek mint a szart gyakorlatilag One Hitelnek (Instant Death) A Offensive is a Defensive Statoknak minimum 1500 kell lennie alatta gyakorlatilag az Elite Mode lehetetlen, ha használsz Meele harcos vagy Shield-el akkor min 600 Armor védelmed kell hogy legyen hogy elnyeld a bekapott sebzéseket.

  És amit irtál az nem megoldható ha elkezdted az Elite Mode-ot akkor már nem mehetsz át Veteran-ra hogy az Elite Mode-ban elkezdett karaktert erősítsd, ha visszatérsz Veteran-ra akkor visszatér a régi rendszer amiben eddig is voltál ahol minden meg van csinálva és fel van fedezve.

  Szóval az Elite Mode igen csak nehéz oda kell csak igazán türelem, kitartás, ész, koncentráció, és alaposan kidolgozott taktika, mert még egy sima mezei Monster is könnyen megölhet, az Elite BOSS-ok meg gyakorlatilag One-hitelnek. Elite-ben a Monsterek már jóval szívósabbak, agresszívabbak, nehezebb őket, megölni, söt az Elite Boss-ok már immúnisak az Elemental DMG-ra (Fire, Shock, Poison). És Elite-n lesz csak igazán értelme a Devotion Pontoknak mert a Devotion Pontok adják a Resistek többségét ami neked nagyon jól jön pláne úgy hogy a Resistjeid a felére csökkentek.

  Szóval az Elite-hez már egy alaposan feltápolt kari kell a lehető legjobb cuccokal, ezért is kell full Respecelni a karit hogy életképes legyen Elite-n és ezért kell hozzá min 500k gold mert ugye minél több Skillt vonsz vissza annál több pénzbe kerül. A monsterek gyakorlatilag 5-6 szintel magasabbak mint te az Elite BOSS-ok meg 8-10 szinttel magasabbak.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Pontosan , Eliten sokkal nagyobb a kihívás, ott kezdenek el csak igazán esni a Legendary (purple) cuccok, és sokkal nagyobb a sikerélmény is ha a sok nehézség ellenére is sikerül legyőznöd egy Elite BOSS-t vagy egy Chapter BOSS

  Csak kitartás, türelem, koncentráció, és odafigyelés kérdése az egész, szóval azért ilyen könnyen nem kell feladni, én is Elite-n az elején az összes Resistem minusban volt, haltam is meg vagy 20-x-szor de elég kitartó voltam ahhoz hogy ne adjam fel, és lásd a türelem és a kitartás meghozta a gyümölcsét, jobbnál jobb Legendary cuccok potyogtak, és ha nehezen is de sikerülkt végigvinni az Elite Mode-ot is. :D

  [ Szerkesztve ]

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Az nem semmi hogy már a 4-dik karakterrel nyomod, de pont a játék lényegét hagyod ki vazee, elesel egy csomó jó Unique Legendary cuccoktól, az EPIC Monster csatáktól az új helyszínektől az új Dungeon-októl, azt ne várd hogy a Normal/Veteran fokon bármi is változni fog :D, már leirtam hogy lényegi különbség a játékban csak Elite/Ultimate fokon lesz. :D

  Ahogy Duke Nukem is mondta Easy Mode is for pussy :DDD és igaza van a Normal/Veteran miután egyszer letoltad esti mese gyerekeknek :D

  [ Szerkesztve ]

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Nem ismerem ezt a GD Stash progit mert még nem próbáltam , de persze a TQ Vault progit használtam amikor kissé elszúrtam a karaktert akkor azzal kissé módosítottam rajta.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  The 8th mastery coming to Grim Dawn is...the enigmatic Necromancer!

  Asszem itt lesz az ideje ismét neki állni a Grim Dawn-nak ! :D

  The Enigmatic Necromancer

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  Elég csak egyszer lenyomnod a játékot Veteranon egyfajta bemelegítés és már mehetsz is Elite fokozatra.

  Normal teljesen felesleges csak annak való aki életében nem játszott aRPG Hack & Slash-t.

  Én már Ultimate fokozaton vagyok lvl 80 de szünetet tartok mert baromi nehéz 8k HP-van de eltalál egy Elite BOSS máris löttek az életed 75 %-ának, a Resistek meg további 50 %-al csökkenek ha nem elég magas akkor átmegy minusba.

  A Normal/Veteran és az Elite/Ultimate két teljesen külön világ, Eliten már alaposan át kell rendezned a karaktered skilljeit mert további 25 %-al csökken a Resisted, és valahogy fel kell épitened egy Jó Class Buildet, Veteran végére ugy kb lvl 45 max lvl 50 vagy , Elite fokozat végére meg ugy lvl 70-72, Ultimate végére meg lvl 85.

  DE nemsokára jön a második nagyobb Expansion csomag, szint emelés lvl 100, és 2 újabb Mastery Class, az egyik a Necromancer.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  A Hidden Path megvolt (Rövid Story DLC) vagy csak az alapjáték, meg aztán a Second Expansion-ben jön majd az újabb Story DLC a Két Mastery Class-al együtt.

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

 • wesker24

  senior tag

  A Grim Dawn Ashes of Malamouth Expansion még mindig drága ha annyi lenne mint most az alapjáték már simán megvettem volna

  [ Szerkesztve ]

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

Hozzászólok Aktív témák